Survivor all star: «Είναι ο εθνικός ρουφιάνος και...» - Στάζει δηλητήριο η Ελευθερίου για τον Μαρτίκα

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είναι ο εθνικός ρουφιάνος και...» - Στάζει δηλητήριο η Ελευθερίου για τον Μαρτίκα

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο στίβος μάχης και μετά τις κατηγορίες των παικτών της μπλέ ομάδας του Survivor all star για όλα όσα έγιναν στον χθεσινοβραδινό (6/3) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα λόγια τους), η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησε να κατηγορεί τον Σπύρο Μαρτίκα για την συμπεριφορά και τα λόγια του.

Η τραγουδίστρια ένιωσε ντροπιασμένη μετά τα όσα της είπε και ήθελε να απολογηθεί στους τηλεθεατές, ξεκαθαρίζοντας της θέση της και αρνήθηκε, οποιαδήποτε ανάμιξη στην αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Τα σχόλια της Ελευθερίου για τον Μαρτίκα στο Survivor all star

«Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος και γιατί είναι ένας κακός διπλωμάτης, ο οποίος θέλει να τα έχει καλά και με τους μέν και με τους δε», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άνδρας, δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες τους. Μας απείλησε ότι αν τον ψηφίσουμε θα τον βρούμε απέναντί μας και για αυτό τώρα έδωσα την ψήφο μου, γιατί εμένα δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανείς. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας».

Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία στο Survivor All Star

Βρισκόμαστε στη μέση της 9η εβδομάδας που βρίσκεται στον αέρα το Survivor All Star και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ξεκίνησε! Οι σερί νίκες των Διάσημων έχουν σταματήσει και φαίνεται πως οι μπλε έχουν αρχίσει να κερδίζουν επικίνδυνα έδαφος.

Αυτά που έλεγαν, τα έπαθαν όμως. Κάποτε οι Κόκκινοι κατηγορούσαν τους μπλε πως δεν είναι ομάδα, πως λειτουργούν σαν μονάδα ο καθένας ξεχωριστά και τώρα... τώρα δεν βλέπουν πως έχουν γίνει αυτό ακριβώς που χλεύαζαν και τους έχει γονατίσει κανονικά. Δυο χαμένες ήττες ασυλίες μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα. Τρεις παίκτες τους στον τάκο. Κι απόψε;

Το Youweekly.gr έχει την πηγή του εδώ και χρόνια στον Άγιο Δομίνικο! Μια πηγή που δεν κάνει ποτέ λάθος! Από το μεσημέρι της Δευτέρας σας έχουμε αποκαλύψει ποιος κερδίζει την αποψινή ασυλία: Κόκκινοι. Θα τα καταφέρουν παρά τον κακό χαμό που θα γίνει μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Σπύρου Μαρτίκα.

Θα πάνε στο συμβούλιο μετά από αρκετές ημέρες σαν παρατηρητές. Ποιος θα ψηφιστεί από τους Μπλε; Κι αυτό το ξέρουμε (δείτε εδώ).