Survivor all star: «Στον βωμό του χρήματος...» - Το "κάρφωμα" του Γκότση στον Μαρτίκα

«Αγωνιστικά ανύπαρκτος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Στον βωμό του χρήματος...» - Το

Το αποψινό (7/3) επεισόδιο του Survivor all star το κλίμα έιναι αρκετά έντονο και οι ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή, μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού που ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε λεκτικά στην Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ την στιγμή).

Βέβαια, αυτό ήταν πρώτο θέμα συζήτησης για την ομάδα των μπλέ, που έριξαν ξεκάθαρα τις ευθύνες στον φαρμακοποιό, αλλά ανέφεραν και την πονηριά της τραγουδίστριας με την αποκάλυψη της στον Στάθη Σχίζα και τις εντάσεις που προκάλεσε από όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Τα σχόλια των μπλέ για τον Μαρτίκα στο Survivor all star

«Ερχόμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Εγώ συγκρίνοντας τις καταστάσεις του τότε με το σήμερα βλέπω μια τρομερή διαφορά στο πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, πώς έχει αλλάξει η αντιμετώπιση των ανθρώπων. Ήταν και το μόνο μου άγχος ερχόμενος εδώ πέρα, ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι.

Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι στον βωμό του χρήματος και της παραμονής εδώ πέρα θα κάνουν πραγματικά τα πάντα όπου και να ήταν το χτύπημα αυτό. Δηλαδή, να σου μεταφέρουν ψευδείς πληροφορίες να θίξουν προσωπικά σου ζητήματα να σε φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για να δουν αν θα ξεσπάσεις και θα σπάσεις», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Είναι ο ένας για να βγάλει το μάτι του άλλου είναι κάποιοι που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο», συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία στο Survivor All Star

Βρισκόμαστε στη μέση της 9η εβδομάδας που βρίσκεται στον αέρα το Survivor All Star και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που ξεκίνησε! Οι σερί νίκες των Διάσημων έχουν σταματήσει και φαίνεται πως οι μπλε έχουν αρχίσει να κερδίζουν επικίνδυνα έδαφος.

Αυτά που έλεγαν, τα έπαθαν όμως. Κάποτε οι Κόκκινοι κατηγορούσαν τους μπλε πως δεν είναι ομάδα, πως λειτουργούν σαν μονάδα ο καθένας ξεχωριστά και τώρα... τώρα δεν βλέπουν πως έχουν γίνει αυτό ακριβώς που χλεύαζαν και τους έχει γονατίσει κανονικά. Δυο χαμένες ήττες ασυλίες μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα. Τρεις παίκτες τους στον τάκο. Κι απόψε;

Το Youweekly.gr έχει την πηγή του εδώ και χρόνια στον Άγιο Δομίνικο! Μια πηγή που δεν κάνει ποτέ λάθος! Από το μεσημέρι της Δευτέρας σας έχουμε αποκαλύψει ποιος κερδίζει την αποψινή ασυλία: Κόκκινοι. Θα τα καταφέρουν παρά τον κακό χαμό που θα γίνει μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Σπύρου Μαρτίκα.

Θα πάνε στο συμβούλιο μετά από αρκετές ημέρες σαν παρατηρητές. Ποιος θα ψηφιστεί από τους Μπλε; Κι αυτό το ξέρουμε (δείτε εδώ).