«Θέλει λίγο τον χρόνο του, να...» - Πότε θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη ο Σχίζας στο Πρωινό Μας μετά το Survivor All Star

Όσα αποκαλύφθηκαν μετά την άφιξή του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλει λίγο τον χρόνο του, να...» - Πότε θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη ο Σχίζας στο Πρωινό Μας μετά το Survivor All Star

Με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star και έτσι το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά.

Να υπενθυμίσουμε πως η τραγουδίστρια είπε στον νικητή του περσινού ριάλιτι επιβίωσης πως η Αλέξανδρα δεν της είπε τίποτα για εκείνον, ούτε πως της λείπει ούτε πως τον αγαπάει, με αποτέλεσμα εκείνος να ανησυχήσει για την σχέση τους για αυτό και αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν λόγο για ένα νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της Αλεξάνδρας, μιας και τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο με την ίδια που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άντρα -δείτε το εδώ.

Στο αεροδρόμιο η Παναγιώταρου περιμένοντας τον Σχίζα

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή «Πρωινό Μας», η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε χθες στο αεροδρόμιο και περίμενε τον σύντροφό της να επιστρέψει. Ο Στάθης μετά τις δηλώσεις του στις κάμερες μπήκε στο βανάκι της παραγωγής, ενώ εκείνη βρισκόταν λίγο πιο πίσω με το δικό της αμάξι. Το ζευγάρι συναντήθηκε ωστόσο έκτοτε αγνοοείται!

Επίσης, ειπώθηκε στην εκπομπή πως ο Στάθης θα αργήσει μερικές μέρες να παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη στο Πρωινό Μας μιας και θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις του στις κάμερες κατά την άφιξή του στην Ελλάδα

Όταν ρωτήθηκε o Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε για το τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου κι αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι, απάντησε: «Παιδιά, νομίζω ότι στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο πληροφορήθηκα και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το παιχνίδι. Εδώ θρηνούμε τόσο κόσμο, ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους! Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε, ευχαριστώ πολύ».

Να σημειωθεί πως οι παίκτες θα ενημερωθούν για την τραγωδία στα Τέμπη - δείτε εδώ.