Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού: «Τι με κοιτάτε; Τώρα με κοιτάτε;» - Πέταξε το ακουστικό οργισμένος

«Σας παρακαλώ πολύ! Δεν σταματάω καθόλου».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού: «Τι με κοιτάτε; Τώρα με κοιτάτε;» - Πέταξε το ακουστικό οργισμένος

Ακόμη ένα ξέσπασα είχε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για τη πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της 57 νεκρούς, οικογένειες "τσακισμένες" και τραυματίες. Μάλιστα, μια σορό ακόμη δεν την έχει αναζητήσει κανείς.

Με αφορμή λοιπόν το διαφημιστικό σποτ της Hellenic Train που μόνο οργή προκαλεί, αφού αυτά που παρουσιάζουν δεν έχουν καμία σχέση με τα δεδομένα τα ελληνικά, ο παρουσιαστής βγήκε εκτός εαυτού και μάλιστα, το σύγκρινε με τις εικόνες που είδαμε από τα γραφεία μετά την τραγωδία.

Για περίπου 5 λεπτά σερί, ο Γιώργος Λιάγκας οργισμένος ξεσπούσε κατά της εταιρίας, με το κοντρόλ να του λέει να ηρεμήσει και να σταματήσει. Ο ίδιος όμως δεν μπορούσε! «Σας παρακαλώ πολύ! Δεν σταματάω καθόλου», ακούγεται να τους λέει κοιτώντας μάλιστα και τα παρασκήνια, πετώντας μάλιστα και το ακουστικό από το αυτί του.

Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε και σταμάτησε να μιλά τους είπε «Πάρτε διαφημίσεις τώρα. Τι με κοιτάτε; Τώρα με κοιτάτε;», βγαίνοντας σε διαφημίσεις.

Δείτε επίσης: «Πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας;» - Άσχημο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα

Το περιστατικό στον αέρα του Πρωινού με τον Λιάγκα

«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.

Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.

Είμαι αηδιασμένος. Πήρα μια απόφαση μόνος μου, να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα, αλήθεια σας λέω. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δεν έχει νόημα. Στο παιχνιδάκι που γίνεται των προσωπικών αντεγκλήσεων, των έριδων, των απωθημένων που έχει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε που με ένα κάδρο πίσω, 57 φερέτρων, πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και αρνούμαι να συμμετάσχω», ανέφερε νωρίτερα ο παρουσιαστής.Γιώργος Λιάγκας