«Μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα αλλά...» - Η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη 

Έτσι τα ξανά βρήκαν οι παλιοί φίλοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα αλλά...» - Η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη 

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο άντρες ήταν για χρόνια κολλητοί φίλοι, όμως όταν σταμάτησε η εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, World Party, έκοψαν κάθε επαφή και επικοινωνία και για πολύ καιρό ο ένας δεν αναφερόταν καν στο όνομα του άλλου.

Όμως, τελικά τα ξαναβρήκαν πριν από λίγους μήνες στην βάφτιση των παιδιών του παρουσιαστή -δείτε εδώ τι είπε από πλευράς του ο Γιώργος Μαυρίδης για την επανασύνδεσή τους.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Όσο περνά ο χρόνος και κοιτάς πίσω σου, λες εγώ θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;

Δεν ήταν ότι επικοινωνήσαμε πρώτη φορά στην βάφτιση και τον πήρα μετά από πέντε χρόνια. Μιλήσαμε, είχαμε κάποια μικρή επαφή. Πέρασε αυτός κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου. Όταν παντρεύτηκε με την Κρίστη, με κάλεσε στον δικό του τον γάμο και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί. Απλά ένιωθα σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης και πρώτου επιπέδου ανάλυση» δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.