Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ετοιμάζει εκπομπή με κεντρική παρουσιάστρια την Ιλάειρα Ζήση

Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/ilaeirazs
Instagram/ilaeirazs

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την απόφαση ορισμένων νυχτερινών κέντρων και θεάτρων να λειτουργήσουν κανονικά παρόλο που ήταν τριήμερο εθνικό πένθος λόγω της τραγωδία των Τεμπών.

Μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης αποκάλυψε και το νέο του επαγγελματικό βήμα το οποίο θα είναι από κοινού με την σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση.

«Ήταν όλα τόσο σφιγμένα εδώ μέσα, δεν μπορούσα να “ανασάνω”. Το θεώρησα προσβλητικό να τραγουδήσω στο εθνικό πένθος. Για τους τραγουδιστές είναι ανήθικο, για τους ηθοποιούς που τραγουδάνε δεν είναι ανήθικο;», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η εκπομπή του Μαυρίκιου με την Ιλάειρα

«Κάναμε έναν πιλότο με την Ιλάειρα για μια μουσική εκπομπή και περιμένουμε να πάρει το πράσινο φως. Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας», ανακοίνωσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Το δώρο εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν οι γονείς του Μαυρίκιου στη νύφη τους Ιλάειρα Ζήση

Άγνωστες λεπτομέρειες μετά το γάμο τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που έχουν πολυσυζητηθεί εξαιτίας των δηλώσεών τους, αλλά και της συμπεριφοράς τους γενικότερα μπροστά στις κάμερες, αλλά και στα social media.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος εξαιτίας του καλλιτέχνη, καθώς ξεκίνησε μία διαμάχη με τον Αλέξη Παππά, η οποία κατέληξε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, εφόσον ο δεύτερος έστειλε μέχρι και εξώδικο στον τραγουδιστή.

Ότι και να συμβαίνει, όμως, οι δυο τους παραμένουν αφοσιωμένοι στην προετοιμασία τους για το Just The 2 of Us και έχουν ένα παραπάνω λόγο να το κάνουν μιας που πέρασαν και στον μεγάλο τελικό. Βρέθηκαν, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 29/12 στο Happy Day για να μιλήσουν γι' αυτό και ο πρώτος προχώρησε σε αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον ίδιο και την καλή του στα παρασκήνια.

«Σε κάποια live δεν είχαμε πάει πολύ καλά. Μια μέρα ήμασταν τελευταίοι στην κατάταξη, αλλά χάρη στην ψηφοφορία του κοινού περάσαμε στο επόμενο live. Ότι κι αν λέμε ο κόσμος είναι ο βασικός κριτής… Eίναι όμορφο να μάθει ο κόσμος πως δεν είμαστε δυο κακομαθημένα παιδιά που στη ζωή τα έχουν βρει όλα ρόδινα. Και χαίρομαι που ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το σόου μάς έδωσε την ευκαιρία να το δείξουμε αυτό και να δημιουργηθεί ένα fan club ανθρώπων που μας ακολουθούν», εξήγησε.

Για το ποιους θα ήθελαν να δουν νικητές, ο ίδιος απάντησε: «Αυτό που θα ήθελα δεν συνάδει με αυτόν που πιστεύω πως θα βγει. Θα ήθελα τη Ματίνα, είναι φίλη μας, την αγαπάμε, μακάρι. Αν ο κόσμος αξιολογήσει ποιος είναι εκείνος που έκανε τη μεγάλη πρόοδο, θα ήταν το κορίτσι μου. Αν ο κόσμος σκεφτεί ποιος είναι ο καλύτερος τραγουδιστής του σόου αυτός θα ήταν ο Λευτέρης».

«Την περιμένουμε την κούπα να ξέρεις», είπε τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Μάλλον θα σε στεναχωρήσουμε γιατί εμείς θα βγούμε νικητές έχουμε σκοπό να κερδίσουμε το παιχνίδι».