Επέστρεψε στο σπίτι του ο Μικρούτσικος: «Τώρα ο καημένος θα έχει...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία του

Το μήνυμα που τους έστειλε στον αέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο σπίτι του ο Μικρούτσικος: «Τώρα ο καημένος θα έχει...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις προηγούμενες ημέρες ανησύχησε πολύ τους συνεργάτες, την οικογένειά του, αλλά και τους θαυμαστές του, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να επικοινωνεί με το περιβάλλον. Παρόλα αυτά, οι γιατροί τον επανέφεραν και από σήμερα, Τετάρτη 8/3, ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του με την Έλενα Μαστεγγέλη, όπου αναρρώνει (δείτε εδώ την δημόσια ερωτική της εξομολόγηση για εκείνον).

Από εκεί, λοιπόν, παρακολούθησε την εκπομπή στην οποία κανονικά βρίσκεται και ο ίδιος, Super Κατερίνα, και όταν είδε την Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τρώνε την ώρα της μαγειρικής, έστειλε "απειλητικό" μήνυμα στον δεύτερο πως τρώει χωρίς εκείνον.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Έλα εδώ κι εσύ βρε Αντρέα να φάμε μαζί», είπε τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει ότι θα επιστρέψει στη θέση του σύντομα, ενώ εκείνος συνέχισε: «Τον έχω βάλει σε δίαιτα», με την παρουσιάστρια να αναφέρει: «Τώρα ο καημένος θα έχει αδυνατίσει στο νοσοκομείο. Εκτός κι αν έχει φάει όλον τον όροφο».

Η φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου

το Σάββατο 4/3 δημοσιεύθηκε και η πρώτη του φωτογραφία του παρουσιαστή μέσα από το νοσοκομείο, όπου παρουσιάζεται ο ίδιος με τους γιατρούς του στο κρεβάτι όπου περνά τις τελευταίες ώρες, με το κοινό βλέποντάς τη να ενθουσιάζεται και να στέλνει θετικά μηνύματα συμπαράστασης. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά, όπως μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου γιατρό τον κ. Πλουμίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον Alpha. Φιλάκια πολλά στο Ναταλάκι. Σας αγαπώ πολύ!».