Πως έφτασαν στον χωρισμό Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια! Το νέο σπίτι που έχτισαν και τα προβλήματα

Οριστικό το τέλος για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πως έφτασαν στον χωρισμό Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια! Το νέο σπίτι που έχτισαν και τα προβλήματα

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστη Καθάργια, καθώς όταν έγινε γνωστή η είδηση το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι ήδη στην διαδικασία διαζυγίου 9 μόλις μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους με εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους.

Μπορεί να έδειχναν άκρως ερωτευμένοι και πρόσφατα να τους είδαμε να συμμετέχουν ως ζευγάρι στο Asia Express στο STAR, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως στη συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο λόγος που οδήγησε Μαυρίδη - Καθάργια στο χωρισμό

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το ζευγάρι είχε άλυτα προβλήματα. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ολοκλήρωσαν το καινούργιου τους σπίτι στην περιοχή Νέου Ρυσίου - Καρδίας, στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά την μετακόμιση τους φαίνεται πως ξεκίνησαν και τα προβλήματα ανάμεσα τους με τα πρακτικά θέματα να ήταν αυτά που έφερναν τις εντάσεις οι οποίες μέρα με την ημέρα γίνονταν πιο εντονότερες.

Για μεγάλο διάστημα σύμφωνα με την εφημερίδα προσπάθησε να τα ξεπεράσουν, όμως δεν τα κατάφεραν!

Δείτε επίσης: Δεν θέλει καμία επαφή μαζί του - Η πρώτη κίνηση της Καθάργια μετά το διαζύγιο

Η τελευταία τους κοινή έξοδος

Και εκεί που μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν πως τίποτα δεν είναι οριστικό και ίσως τα ξαναβρούν, ο κουμπάρος τους, ο άνθρωπος που τους πάντρεψε, έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τον χωρισμού τους, επιβεβαιώνοντας τα πάντα (δείτε την εδώ).

Τις τελευταίες ώρες, όμως, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι φωτογραφίες τους από την τελευταία τους κοινή έξοδο τον περασμένο Δεκέμβριου σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με άλλους παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης του STAR. Δεν φαίνεται να υπήρχαν πολλά τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους, καθώς ούτε αγκαλιαζόντουσαν ούτε αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά όπως θα συνέβαινε σε άλλη περίπτωση, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν η ρήξη στην σχέση τους είχε ξεκινήσει να υπάρχει από τότε.

Μαυρίδης Καθάργια

Μαυρίδης Καθάργια τελευταία έξοδος

Μαυρίδης Καθάργια χωρισμός