«Δε χρειάζονται χρήματα! Τα παιδιά τους έχουν χάσει» - Η αιχμηρή αναφορά της Μελίνας Μακρή στην Πάολα 

Με αφορμή την δωρέα της τραγουδίστριας στο νοσοκομείο της Λάρισας μετά την τραγωδία των Τεμπών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δε χρειάζονται χρήματα! Τα παιδιά τους έχουν χάσει» - Η αιχμηρή αναφορά της Μελίνας Μακρή στην Πάολα 

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Τρίτης 7/3 η Μελίνα Μακρή σε εκδήλωση όπου τραγουδά μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τη Μπέσσυ Αργυράκη και την Ιλάειρα Ζήση.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπως για παράδειγμα η Πάολα, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Νίκος Βέρτης.

Η απάντηση της Μελίνας Μακρή στην Πάολα

«Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε, ακόμα δεν έχει συνέλθει κανένας μας. Η ζωή συνεχίζεται βέβαια. Καλά δεν το συζητώ για τις πρώτες ημέρες, όποιος πήγαινε κόντρα σε αυτό λάθος! Είναι ασέβεια, καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας με τέτοιο πένθος» είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Αναφορικά με την Πάολα και το γεγονός πως θα δώσει τα χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας, η τραγουδίστρια απάντησε: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους. Δε νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς. Διαφωνώ με αυτό. Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και με τη σιωπή να τιμήσουμε τα θύματα».

Τι συμβαίνει τελικά με την δωρεά που ανακοίνωσε πως θα κάνει η Πάολα για τα Τέμπη

Όπως υποστήριξε ο διοικητής του νοσοκομείου Λάρισας, κανείς από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής ούτε μαζί του ούτε όμως και με το νοσοκομείο.

Επίσης, όπως εξήγησε το νοσοκομείο δεν μπορεί να δεχτεί χρήματα. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι αυτός που ενδιαφέρεται να αγοράσει αντίστοιχης αξίας εξοπλισμό που χρειάζεται το νοσοκομείο.

Από πλευράς της ωστόσο η Άννα Ζηρδέλη στον αέρα του Mega Καλημέρα ανέφερε πως επικοινώνησε με το περιβάλλον της Πάολα το οποίο της ξεκαθάρισε πως τα χρήματα θα πάνε σε οικογένειες που έχουν τραυματίες στην ΜΕΘ του νοσοκομείο για την αποκατάστασή τους και ήδη έχουν γίνει κάποιες επικοινωνίες.