Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας - Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος πήγε στο θέατρο να δει τον γιο του στην παράσταση Berlin Alexanderplatz, στην οδό Κυκλάδων.

Μάλιστα, μόλις έφτασε ο ηθοποιός, έγινε αμέσως αντιληπτός από τους ανθρώπους που πήγαν να δουν την παράσταση, αλλά πριν αυτή ξεκινήσει, έφυγε από την παράσταση που παίζει και σκηνοθετεί ο γιος του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο που δεν αρνήθηκε να παίξει», έγραψε αρχικά χρήστης του Twitter.

«Τελικά την κοπάνησε πριν την παράσταση», έγραψε στη συνέχεια ο ίδιος λογαριασμός.

Τι συμβαίνει με το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας

Η εν λόγω είδηση σχολιάστηκε σήμερα 8/3 και στην εκπομπή Super Κατερίνα και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, δεν βρέθηκε πλειοδότης για το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από περίπου ένα μήνα πάρθηκε η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίον βάραιναν οι κατηγορίες για 2 απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό (δείτε εδώ αναλυτικά τι αποφασίστηκε για τον ηθοποιό και την αντίδρασή του).