Παντελής Παντελίδης: «Θέλω να...» - Η μητέρα του, Αθηνά, "έσπασε" τη σιωπή της λίγες μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τριαντάφυλλος με τους αδικοχαμένους πατέρα & γιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντελής Παντελίδης: «Θέλω να...» - Η μητέρα του, Αθηνά,

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, έφυγε από τη ζωή, 7 χρόνια μετά τον γιο του (δείτε εδώ το χρονικό του τροχαίου) και ενώ μέχρι στιγμής κανένα μέλος της οικογένειάς του, πέρα από τον μικρότερο γιο, Κωνσταντίνο, δεν είχε πραγματοποιήσει καμία δήλωση για το δυσάρεστο γεγονός που "χτύπησε" αυτά τα πρόσωπα, η σύζυγος του αδικοχαμένου "έσπασε" τη σιωπή της.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό κείμενο στην προσπάθειά της να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την συμπαράσταση που της δείχνει, ενώ λίγο αργότερα και ο Τριαντάφυλλος, ο μεγάλος γιος, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο δικό του προφίλ με μία φωτογραφία του πατέρα του με τον Παντελή, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδη λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του Παντελή

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την τόσο μεγάλη συμπαράσταση στην οικογένειά μου! Εύχομαι υγεία σε όλους», σημείωσε η μητέρα του τραγουδιστή.

Αθηνά Παντελίδη για θάνατο πατέρα

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Να είστε όλοι πάντα καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανάρτηση για θάνατο πατέρα

Υποβασταζόμενη η σύζυγό του στην κηδεία του

Ημέρα θλίψης και μεγάλου πόνου ήταν την Τρίτη 7/3 για την οικογένεια Παντελίδη, καθώς βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά άλλο ένα μέλος της, μετά την τεράστια απώλεια, που έζησε με το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας των τραγουδιστών, Σταύρος Παντελίδης έδινε εδώ και μέρες μάχη με την υγεία του στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν, την οποία και εν τέλει δεν κατάφερε να κερδίσει (δείτε εδώ την ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία).

Έτσι λοιπόν, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνου και Τριαντάφυλλου.

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, με το μεγαλύτερο γιο και τη σύζυγό του Πωλίνα Φιλίππου να είναι στο πλάι της μητέρας του, Αθηνάς, η οποία ήταν φανερά καταβεβλημένη.

Κηδεία Σταύρου Παντελίδη