«Πέρασα πολύ άσχημα! Νιώθω...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

«Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πέρασα πολύ άσχημα! Νιώθω...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 8/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επαγγελματικά της σχέδια, το διαζύγιο αλλά και τον ρόλο της «Αλίκης Βουγιουκλάκη».

Να υπενθυμίσουμε πως δέκα χρόνια μετά τον ονειρικό γάμο τους στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, τον Αύγουστο του 2012 και την απόκτηση δυο παιδιών, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έδωσαν τέλος στον έγγαμο βίο.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού για το διαζύγιό της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της

Αυτή τη φορά, λοιπόν, είπε:

«Έχω μία τάση να σωματοποιώ το άγχος μου. Με τον ρόλο της Αλίκης στο «Έχω ένα μυστικό» όλο αυτό εκτοξεύθηκε στα κόκκινα. Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν θέλω να προσελκύω τα πράγματα με άλλο τρόπο πλην της δουλειάς μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί κάποιος σε στήνει στον τοίχο και σε πυροβολεί χωρίς έλεος.

Νιώθω τυχερή που είπα όχι, γιατί είχα κάπου άλλου να πω «ναι». Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν. Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κινηθώ βάσει συμφέροντος. Το να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι και μόνο σαν σκέψη μου φέρνει τάση για εμετό» ανέφερε η ηθοποιός.

Αναφορικά με το διαζύγιο της απάντησε: «Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες. Προφανώς μία τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις. Όλο αυτό ξεπερνιέται με τον χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που σ’ ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου.

Με απασχολεί το κομμάτι της εμφάνισης, αλλά όχι πολύ. Θέλω να είμαι αρεστή, να είμαι ωραία. Ποιος δεν θέλει;. Δεν χρειάζονται υπερβολές, όλα αυτά τα πράγματα που παραμορφώνουν. Είμαι υπέρ του ο καθένας να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Βίωσα τον ρατσισμό της ομορφιάς, αλλά δεν πειράζει, ήρθαν άλλα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.