Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor All Star: «Είναι κατευθυνόμεν playmobil από την κλίκα της συμφοράς» - Η Βρισηίδα "άδειασε" δημόσια την Ευρυδίκη

Τα αιχμηρά σχόλιά της για την κολλητή της φίλη

Survivor All Star: «Είναι κατευθυνόμεν playmobil από την κλίκα της συμφοράς» - Η Βρισηίδα
News 08.03.2023 17:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 8/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου, οι οποίοι φυσικά σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

Οι δύο πρώην παίκτες έκαναν μάλιστα με την σειρά τους κάποια αιχμηρά σχόλια για τους συμμετέχοντες, ενώ πήραν θέση και όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα -δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ο σχολιασμός Βρισηίδας Ανδριώτου & Πάνου Θεοδώρου για το Survivor All Star

«Μέχρι το Survivor που ήξερα εγώ, η στρατηγική ήταν πώς θα κάναμε σωστά τα ματσαρίσματα. Φέτος έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο και ασχολούμαστε με πράγματα εκτός παιχνιδιού. Σε εμάς δε γνωρίζονταν οι παίκτες μεταξύ τους. Τώρα έχουν αναπτυχθεί φιλίες», ανέφερε αρχικά ο Πάνος.

Από πλευράς της, η Βρισηίδα τόνισε: «Ο Στάθης κάνει παρέα έξω με τον Σπύρο αλλά δεν θα μας πουν τα προσωπικά τους. Είναι πολλά που δεν βλέπουμε στο Survivor. Εγώ θα ήθελα ο νικητής του All Star να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Η παραγωγή και όλοι ασχολούνται κάθε φορά με κάτι που κάνει ένας παίκτης μέσα στην εβδομάδα. Αποκλείεται ο Σπύρος να έχει πει τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία. Εγώ θεωρώ ότι η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς».

«Εγώ νομίζω ότι η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να ξεχνιέται», υπογράμμισε ο Πάνος Θεοδώρου για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η αιχμηρή ανάρτηση της Βρισηίδας για την Ελευθερίου

Επειδή το κοινό της ζητούσε να τοποθετηθεί σχετικά με την Ελευθερία Ελευθερίου, η ίδια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της, θέλοντας να την "ξεμπροστιάσει", τονίζοντας μέσα σε όλα αυτά πως σίγουρα η τραγουδίστρια δεν δρα μόνη της και κρύβεται και ο Μάριος Πρίαμος πίσω από αυτή την συμπεριφορά.

Βρισηίδα Ανδριώτου Ελευθερία Ελευθερίου Survivor All Star

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star trailer (8/3): «Να ξέρετε ότι...» - "Παγώνουν" και ο Λιανός και οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star spoiler (9/3): ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι

Share