«Υπάρχουν μανάδες που κλαίνε τα παιδιά τους...» - Σε έξαλλη κατάσταση η Κλέλια Ρένεση

Σχετικά με τη γιορτή της γυναίκας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κλέλια Ρένεση είναι μια γυναίκα, η οποία έχει αποδείξει, πως είναι πολύ ενεργή σε ό,τι αφορά κοινωνικά προβλήματα με την ίδια να παίρνει θέση επ' αυτών μέσα από συνεντεύξεις της, τα social media είτε στην πράξη δίνοντας το παρόν σε πορείες.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η ηθοποιός αποφάσισε να δώσει το παρόν στη διαδήλωση, που έγινε στο κέντρο μαζί με την κόρη της, σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη μέσα από το οποίο έχασαν τις ζωές πολλά νέα παιδία (δείτε εδώ το βίντεο της τη στιγμή, που έπεφταν δακρυγόνα).

Με τη Ρένεση, λοιπόν είναι βαθιά προβληματισμένη εν όψει του εθνικού πένθους, την Τετάρτη 8/3 έκανε άλλη μία όλο νόημα ανάρτηση τονίζοντας, πως αν και γιορτάζεται η η ύπαρξη της γυναίκας παγκοσμίως, η δική της σκέψη είναι στις μαμάδες, που έχασαν τα παιδιά τους στο μοιραίο τρένο.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση ανήμερα της γιορτής των γυναικών

«Όσο υπάρχουν μανάδες που κλαίνε τα παιδιά τους, καμία γυναίκα δεν γιορτάζει. Θρηνούμε όλες», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στο Instagram.

Η απάντηση της ηθοποιού για σχόλια που δέχτηκε πηγαίνοντας στην πορεία με την κόρη της

«Σε ολους οσους «ανησυχουν» για το αν εξεθεσα το παιδι μου σε κινδυνο,παιρνοντας το μαζι στην διαμαρτυρια για το εγκλημα στα Τεμπη της Κυριακης, θα τους προτεινα να κανουν focus την ανησυχια τους στα εγκληματα που γινονται καθε μερα εις βαρος των δικων τους παιδιων, φιλων, συγγενων απ την εγκληματικη αμέλεια των κυβερνησεων. Εγω μαχομαι για ολα τα παιδια, δικα μου ή δικα σας δεν εχει σημασια.

Η ασφαλεια του δικου μου παιδιου οταν εγω ειμαι παρουσα ειναι δεδομενη. Καντε μας τη χαρη ψυχοπονιαρηδες κ κατεβειτε σε καμια διαμαρτυρια για το κοινο καλο κ αφηστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτικη τεχνη για κανα σανιδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρα παιδια τα ειχαμε ολοι στην ακρη της συγκεντρωσης, με ευκολη διαφυγη, κ μηδεν ρισκο. Οι μεγαλοι πηγαινοερχομασταν στα σημεια . Μολις τα ΜΑΤ εξω απ τη βουλη , φορεσαν τις μασκες τους (πριν καν ακουστει το πρωτο μπαμ, μιλαμε για μαντικες ικανοτητες) ξεραμε απο εμπειρια οτι θα αρχισει το πατιρντι κ πηραμε τα παιδια απο κει αμεσως.

Παρεπιπτόντως , για τα παιδια μας μαχομαστε, αυτο νομιζω ειναι αυτονοητο ακομα κ στον πιο λυσσασμενο κακιασμενο κοπρο.

Υγ2. Η «ασφαλεια» των παιδιων ειναι υποκειμενικη . Καποιοι δεν τα βαζουν στη θαλασσα επειδη μπορει να χει τσουχτρες, καποιοι δεν τα αφηνουν στην κουνια μην πεσουν, καποιοι δεν πανε σε ακριτικα νησια μην τυχει κατι. Εγω θεωρω οτι ασφαλιζω το παιδι μου μαθαινοντας του τον τροπο να ζει, να διαμαρτυρεται για τα υπολοιπα παιδια του κοσμου, να μαθαινει να ζει χωρις κινητα κ οθονες, να ξερει ποτε να φυτευει την ντοματα, να ξερει να κοιταει το φεγγαρι στο ολοσκοταδο. Ειμαι πολυ επικινδυνη μανα τελικα…», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.