Σαν δυο σταγόνες νερό - Το νέο τρυφερό βίντεο της Τζούλια Νόβα με την κορούλα της

Πανέμορφες μαμά και κόρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Julia Nova
Instagram / Julia Nova

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν περίπου έναν χρόνο η Τζούλια Νόβα και η κορούλα της είναι η πιο μεγάλη αδυναμία της αλλά φυσικά και η απόλυτη προτεραιότητά της. Μάλιστα, η μικρή Δάειρα πλέον έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα -δείτε εδώ το βίντεο.

Η Τζούλια Νόβα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με την μικρή της, αλλά και τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Το νέο βίντεο της Τζούλιας Νόβα με την κορούλα της

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο, με την ίδια να παίζει με την μικρή Δάειρα στο σαλόνι του σπιτιού τους και να περνούν φανταστικά.

"Κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο και..."

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την μικρή της κορούλα και για ένα πολύ άσχημο περιστατικό που βίωσε το καλοκαίρι στις διακοπές της.

"Με αγχώνει κάτι το οποίο έπαθα στις διακοπές και δεν θα ήθελα να το ξαναπάθω ούτε να το πάθει κάποια μανούλα. Πάνω στην βιασύνη όταν φεύγαμε από τις διακοπές μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα, έκλεισε την πόρτα, δένω κι εγώ την μικρή και κλείνω την πόρτα, και κλείστηκε η μικρή μέσα. Δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσω ξανά κάτι τέτοιο, αναγκάστηκα να σπάσω παράθυρο για να την απεγκλωβίσω.",