Συγκινημένη η Τζούλια Νόβα - Δημοσίευσε βίντεο με την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα

«Αγοράκια προσοχή έρχεται η Δαείρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Julia Nova
Instagram / Julia Nova

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζούλια Νόβα, αφού έχει στον πλευρό της τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο αλλά και την κορούλα της, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια πολλές φορές μοιράζεται μέσα από τα social media της φωτογραφίες και βίντεο με την μικρή της (όπως αυτό εδώ) ωστόσο συχνά αποτελούν αφορμή για να σχολιάσουν αρνητικά οι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως για παράδειγμα πριν λίγο καιρό που είχε ανεβάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο για τις δυσκολίες της μητρότητας, ωστόσο πολλοί την κατέκριναν.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα είχε πει χαρακτηριστικά: «Θέλω να μιλήσω σε όλους εσάς που μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας! Δηλαδή, πραγματικά, δική σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε; δηλαδή τι να πω!», ωστόσο αμέσως μετά ξέσπασε σε γέλια μιας και περιέγραφε... τον εαυτό της και είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πόσο πολύ θέλει να κοιμηθεί, να ξεκουραστεί και να βγει με τις φίλες της (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές με την μικρή της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα όπως μας αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα, έχει ξεκινήσει να κάνει και τα πρώτα της βήματα μόνη της.

Η κόρη της Τζούλιας Νόβα έκανε τα πρώτα της βήματα

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, στο οποίο βλέπουμε τη μικρή Δαείρα να περπατάει μόνη της πηγαίνοντας από την μητέρα της στην θεία της.

«Αγοράκια προσοχή έρχεται η Δαείρα», έγραψε κάτω από το βίντεο η Τζούλια Νόβα.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η μικρούλα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και φυσικά οι γονείς της διοργάνωσαν ένα παραμυθένιο πάρτι για τη μονάκριβή τους, που έγινε ενός (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο).