Survivor all star: «Μου είπε...» - Σε πελάγη ευτυχίας με όσα μετέφερε η Κεφαλά στη Βρισηίδα από το Μαρτίκα

''Λιώνει'' το μοντέλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μου είπε...» - Σε πελάγη ευτυχίας με όσα μετέφερε η Κεφαλά στη Βρισηίδα από το Μαρτίκα

Μια νέα συνέντευξη είδαμε να παραχωρεί η Βρισηίδα Ανδριώτου την Τετάρτη 8/3 στο Καλό μεσημεράκι με την πρώην παίκτρια Survivor να κάνει αποκαλύψεις τόσο για τον εαυτό της, όσο και για τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα, που αγωνίζεται στο all star.

Λίγο μετά τα έντονα σχόλια, που είδαμε να κάνει η Βρισηίδα για την Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στη συνέχεια αποκάλυψε όσα της μετέφερε η Χριστίνα Κεφαλά για τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου λίγο μετά την αποχώρησή της.

Στο σημείο , λοιπόν αυτό η Ανδριώτου δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της Μαρτίκα, ο οποίος της στέλνει με κάθε τρόπο την αγάπη του με εκείνη φυσικά να ανταποδίδει.

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το Σπύρο Μαρτίκα

«Ο Σπύρος μόνος χαζός δεν είναι, το έχετε καταλάβει όλοι σας. Ο Σπύρος μου έστειλε μήνυμα μέσω της Χριστίνας Κεφαλά. Μου είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί μου, ότι μιλάει μόνο για εμένα, να προσέχω τον εαυτό μου, να κάνω γυμναστική. Θέλει να είμαι γυμνασμένη, εμένα μου αρέσουν τα χόμπι όμως, όχι τα γυμναστήρια.

Ο Σπύρος βοηθάει πάρα πολύ κόσμο, κάνει φιλανθρωπίες, οπότε αν κερδίσει τα λεφτά πιστεύω θα βοηθήσει. Εγώ θα ήθελα ο νικητής του All Star να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα, είμαι ερωτευμένη τι να κάνω;», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Θέλω ο γάμος μου να είναι...»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου περιγράφει στο YOU την ιδανική πρόταση γάμου, τα δικά της όνειρα για τη μεγάλη εκείνη μέρα αλλά και το ενδεχόμενο να τη ζήσει στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα!

Μετά το Survivor φαίνεται πλέον να έχει συνέλθει. Ο σύντροφός της λείπει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο αλλά... η τύχη του δουλεύει, αφού η Βρισηίδα ετοιμάζει το σπίτι των ονείρων τους και ανυπομονεί για να κάνει ποδαρικό εκεί μαζί του.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ονειρευόσουν από μικρή να παντρευτείς;

Όχι, μου άρεσαν, όμως, τα παραμύθια, οι πριγκίπισσες και τα υπέροχα φορέματα που φορούσαν στους γάμους.

Πώς σου φαίνονταν οι γάμοι των άλλων;

Μου άρεσαν πολύ. Ήθελα να είμαι παρανυφάκι, να φοράω όμορφα ρούχα μαζί με τα υπόλοιπα παρανυφάκια, να μοιράζω μπομπονιέρες και ρύζι. Σε όλους τους γάμους κάτι έκανα!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το κορίτσι του Survivor All Star διαλέγει νυφικό για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα (Βίντεο)

Πώς έχεις φανταστεί την ιδανική πρόταση;

(γελάει) Σε ένα ρομαντικό μέρος κοντά στη θάλασσα, που με ηρεμεί, να είναι παντού φωτισμένο με κεράκια. Αν και είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα, επειδή εκείνη την ώρα είσαι με τον άνθρωπο που θέλεις να παντρευτείς, που πιστεύω πως δεν θυμάσαι πολλά πέρα από το «ναι».

Προτιμάς ο γάμος σου να είναι ένα μεγάλο πάρτι ή να έχει λίγους και καλούς;

Ο γάμος μου θα ήθελα να είναι ένα μεγάλο πάρτι, με ανθρώπους που θα χαίρονται με τη χαρά μου.

Είχες φανταστεί το γάμο σου;

Όχι, αλλά βλέπω φωτογραφίες στο Pinterest από γάμους που μου αρέσουν και τις αποθηκεύω για όταν έρθει η στιγμή να πάρω ιδέες.

Μήπως από τη στιγμή που φόρεσες νυφικό, άρχισαν να σου μπαίνουν... ιδέες;

(γελάει) Όταν φοράω νυφικό σκέφτομαι περισσότερο ότι είμαι πριγκίπισσα σε παραμύθι, η Σταχτοπούτα, η Γιασμίν από τον «Αλαντίν», η «Πεντάμορφη».

Νιώθεις έτοιμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ έτοιμη, αυτό σ' το βγάζει ο σύντροφός σου. Το θέμα είναι να περνάτε καλά μαζί, ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα για όλους.

Πιστεύεις στο «για πάντα»;

Είμαι πολύ ρομαντική. Επειδή οι γονείς μου παντρεύτηκαν μικροί και είναι μέχρι σήμερα μαζί και πολύ ερωτευμένοι, πιστεύω στις σχέσεις των ανθρώπων που κρατάνε για πάντα. Θα ήθελα να έχω μια τέτοια σχέση στη ζωή μου, να μην παντρευτώ και να χωρίσω.

Σε έναν γάμο υπάρχουν και δυσκολίες. Στους τσακωμούς κάνεις πίσω;

Σε όλες μου τις σχέσεις δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Στη σχέση που βρίσκομαι τώρα έχουμε τσακωθεί μερικές φορές και πάντα μπαίνουμε ο ένας στη θέση του άλλου και συμφωνούμε να κάνουμε πίσω. Είναι ωραίο να κάνεις πίσω και να καταλαβαίνεις τον άλλον.

Βλέποντας τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor, τον φαντάζεσαι γαμπρό;

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μούσια. Όταν βγει, ξυριστεί και γίνει πάλι κουκλάκι, θα το σκεφτώ. (γελάει)

Τον τρομάζει η ιδέα του γάμου;

Επειδή το έχουμε συζητήσει, δεν τον τρομάζει καθόλου ο γάμος μαζί μου. Αλλά έχουμε να ζήσουμε την σχέση μας.

Του έχεις βάλει όρους για τον τρόπο που θα σου κάνει πρόταση;

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το κορίτσι του Survivor All Star διαλέγει νυφικό για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα (Βίντεο)

Εννοείται ότι δεν θα του βάλω όρους, αλλά το ιδανικό θα ήταν αν έχει ακούσει πώς την ήθελα -επειδή το συζητούσαμε πέρυσι στην καλύβα με τα υπόλοιπα παιδιά- και αν βάλει λίγο και τη δική του φαντασία. Θα ήθελα και την πινελιά του, να υπάρχει μια έκπληξη.

Αν γυρίσει με το έπαθλο, εννοείται πως θα... κεράσει και τα έξοδα έτσι;

Έχουμε κουμπάρους γι' αυτά. (γέλια) Κάτσε να γυρίσει πρώτα, να γονατίσει και... βλέπουμε! Είναι σαν να έχουμε κάνει τον γάμο, έχουμε στήσει την εκκλησία και τα νυφικά, αλλά δεν έχουμε βρει τον γαμπρό, είναι στον Άγιο Δομίνικο και κάνει διακοπές!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα του πεις μόλις γυρίσει;

Θα δούμε, γι' αρχή θέλω η σχέση μας να είναι λίγο πιο προσωπική. Εννοώ να μην υπάρχει όλη αυτή η δημοσιότητα που έχει πάρει μετά το Survivor και, όσον αφορά στον Σπύρο, θέλω να επιστρέψει στη δουλειά του και να χτίσουμε μαζί το σπίτι μας.