«Η κοπέλα που με απάτησε, πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την ώρα της πράξης και...» - "Πάγωσαν" όλοι στο πλατό του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αποκάλυψη "βόμβα" από τον παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η κοπέλα που με απάτησε, πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την ώρα της πράξης και...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 8/3, ήταν η Νίκη Λάμη, μία από τις τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη". Η ίδια, λοιπόν, προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή σε μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (ο οποίος "τα έχασε" με την προηγούμενη καλεσμένη του).

Σε ένα σημείο, όμως, όταν έφτασε η συζήτηση στις σχέσεις της και στην ερωτική της ζωή, η ηθοποιός προχώρησε σε μία αποκάλυψη, δείχνοντας πως την έχουν πληγώσει, αλλά παράλληλα έχει πληγώσει και εκείνη, καθώς και την έχουν απατήσει, αλλά και έχει απατηθεί. Η συζήτηση, όμως έφτασε και στα προσωπικά του παρουσιαστή.

Η αποκάλυψη της Νίκη Λάμη για την απιστία

«Έχεις μπει ποτέ τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρεις ή και να το ξέρεις;» ρώτησε, αρχικά, την καλεσμένη του ο παρουσιαστής, για να πάρει κάθετη αρνητική απόκριση και να επιμείνει στη συνέχεια. «Όχι ε; Έχεις βρεθεί τρίτο πρόσωπο σε σχέση;», ρώτησε εκ νέου, για να λάβει, αυτή τη φορά, θετική απάντηση.

Γ.Α.: Έχεις βρεθεί ε;

Ν.Λ.: Ναι.

Γ.Α.: Σε απάτησαν και σένα;

Ν.Λ.: Όχι, το αντίθετο.

Γ.Α.: Εσύ απάτησες;

Ν.Λ.: Ναι.

Γ.Α.: Καλά, αυτό μπορεί να έχει συμβεί σε όλους μας. Δεν έμαθες όμως ποτέ ότι σε απάτησαν;

Ν.Λ.: Ναι, αφού χώρισα το έμαθα.

Γ.Α.: Αφού χώρισες; Μόνο εγώ τελικά έχω πονέσει τόσο πολύ ε;

Ν.Λ.: Γιατί; Δεν χρειάζεται, βρίσκουμε τρόπους να πονάμε αν θέλουμε.

«Εμένα όμως γράφτηκε στο μήνυμα του τηλεφώνου όλη η πράξη που έκανε! Η κοπέλα που με απάτησε, πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την ώρα της πράξης και ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο τηλέφωνο», πρόσθεσε τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, προκαλώντας εύλογα την έκπληξη της Νίκης Λάμη, η οποία τόνισε πως: «Ήταν πολύ σκληρό. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα, με εμένα δεν τα κάνεις αυτά. Και είναι αλήθεια αυτό, έτσι και την αποχαιρέτησα. Η επόμενη ημέρα ήταν χάλια γιατί το άκουσα 700 φορές το μήνυμα αυτό».

Νίκη Λάμη