Survivor All Star: «Αισθάνθηκα ντροπή, πολύ κακό» - Το "άδειασμα" του Γιώργου Ταλάντσεβ για την Ελευθερίου

«Ελευθερία και Ευρυδίκη με απογοήτευσαν, κάνουν ριάλιτι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Αισθάνθηκα ντροπή, πολύ κακό» - Το

Sτην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε χθες, Τετάρτη 8/3 ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με τη στάση που κρατούν μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Να σημειώσουμε πως οι 2 παίκτριες ήταν από τις τελευταίες που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο, με την τραγουδίστρια να προκαλεί από την πρώτη στιγμή τεράστια ένταση, τόσο αναφορικά με τον Μάριο Πρίαμο και τα όσα συνέβησαν μεταξύ εκείνου και της Καρολίνα, όσο και με τον Στάθη Σχίζα και τα ψέματα που του είπε για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με συνέπεια την οικειοθελή μάλιστα αποχώρησή του, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια -δείτε εδώ γιατί.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Ταλάντσεβ για το Survivor All Star

«Η αλήθεια είναι ότι με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ η Ελευθερία στο παιχνίδι φέτος. Έχουμε κάνει πάρα πολλές προπονήσεις μαζί πριν μπει στο παιχνίδι, κάναμε παρέα και θυμάμαι πόσο είχε πληγωθεί με όλα αυτά που είχαν γίνει με τον Μάριο. Η στάση που έχει αυτή τη στιγμή δεν μου αρέσει καθόλου. Ακόμη κι αυτό που ακούστηκε ότι κρυφάκουσε στο cue του άλλου παίκτη, αισθάνθηκα ντροπή, πολύ κακό.

Πριν μπει η Ελευθερία στο παιχνίδι, της είχα πει να βασιστεί στην αγωνιστικότητά της και να το λύσει με τον Μάριο ήρεμα κι ωραία», ανέφερε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Σε ερώτηση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, απάντησε: «Δεν τη βλέπω καν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει. Μπήκε για να κάνει ριάλιτι, παίζει έναν ρόλο. Η Χριστίνα Κεφαλά δεν κατάλαβα εξ αρχής γιατί μπήκε στο All Star. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό. Ο Στάθης Σχίζας έφυγε με ψηλά το κεφάλι».