«Ήρθε η ώρα...» - "Ραγίζει" καρδιές η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη για την μάχη του με τον καρκίνο

Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Facebook / Giorgos Daskalakis
Facebook / Giorgos Daskalakis

Μια πολύ σκληρή μάχη για την ζωή του δίνει τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και κάθε μέρα προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου να σταθεί στα πόδια του κι να βγει νικητής από τον δύσκολο αυτό αγώνα.

«Δεν είμαι τόσο δυνατός, είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Έρχονται στιγμές που λυγίζεις, άλλες στιγμές όμως λες θα σε κερδίσω, του χρόνου θα τραγουδάω, θα κάνω πράγματα. Πολλές φορές σκέφτομαι γιατί σε εμένα όλα. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου τον Νάσο (Γουμενίδη), από τον Απρίλιο του έλεγα δεν νιώθω καλά, νιώθω ατονίες, είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι.

Έλεγα στην σύντροφό μου τότε, "έβγαλα ένα σαν σπυράκι" και πολλές φορές σε τέτοια πράγματα δεν δίνουμε σημασία. Ένιωθα ότι με πονούσε το σπυράκι, ότι ήταν βαθύ. Εάν μήνα πριν τα γενέθλιά μου, τον Ιούνιο, έφτασα να βγάζω φλέγμα, να μην έχω όρεξη να φάω, να χάνω κιλά και να νιώθω πως δεν είμαι καλά. Την ώρα που τραγουδούσα πλέον καθόμουν σε σκαμπό και κάποια στιγμή έπεσα κάτω. Και να μου λένε όλοι "πάμε στο νοσοκομείο" και εγώ να λέω "όχι"», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα.

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες ήρθε από την Ρόδο στην Αθήνα για να κάνει ειδικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό, ενώ προσπαθεί να κρατά συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς του φίλους και να αναρτά αρκετές φωτογραφίες στα social media μέσα από το facebook του.

Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Εδώ τα είπαμε με το φίλο μου μετά την Εξέταση... Τώρα είναι η...

Posted by Giorgos Daskalakis B on Saturday, March 4, 2023

Μάλιστα, η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη είναι συνεχώς στο πλευρό του και δεν τον αφήνει στιγμή -δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Γιώργου Δασκαλάκη για την υγεία του

«Καλησπέρα σας…. Ήρθε η ώρα…. Προσευχή τώρα, τίποτε άλλο από εσάς!!!! Ο Χριστός και η Παναγία να κάνουν το θαύμα τους να βγουν καλά τα αποτελέσματα… Ας κατεβάσουμε όλους τους Αγίους σήμερα όλους τους αγγέλους να κάνουν το θαύμα τους για το Τσαμπικακι μου….» έγραψε η αγαπημένη του Γιώργου Δασκαλάκη στα social media.

Καλησπέρα σας.... Ήρθε η ώρα.... Προσευχή τώρα, τίποτε άλλο από εσάς!!!! Ο Χριστός και η Παναγία να κάνουν το θαύμα τους...

Posted by Mardi Dinori on Friday, March 3, 2023