«Παιδιά μην...» - Η πρώτη αντίδραση του Πλούταρχου για την απόφαση της Πάολα να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Εκείνος δεν βγήκε στην σκηνή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παιδιά μην...» - Η πρώτη αντίδραση του Πλούταρχου για την απόφαση της Πάολα να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Σάλος επικράτησε μέσα στο Σαββατοκύριακο για την απόφαση ορισμένων τραγουδιστών να εμφανιστούν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα και να διασκεδάσουν τους θαμώνες. Ανάμεσα στους τραγουδιστές αυτούς και η Πάολα. Ο Πλούταρχος ωστόσο, που εμφανίζεται μαζί της, αποφάσισε να μην τραγουδήσει.

Να σημειωθεί βέβαια πως η Πάολα, είχε ανακοινώσει πως τα έσοδα του μαγαζιού (εφόσον πληρωθούν όλοι εργαζόμενοι) θα δοθούν στις οικογένειες των τραυματιών. Όπως είχε γίνει γνωστό επίσης, ήδη είχε επικοινωνήσει με δικηγόρο τραυματία.

Η αντίδραση του Πλούταρχου για την απόφαση της Πάολα

Η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος της εκπομπής Φαίη Φώτου, συνάντησαν τον Γιάννη Πλούταρχο στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε «Εσείς επιλέξατε να μην τραγουδήσετε, παρόλα αυτά το μαγαζί άνοιξε». Η απάντηση του λοιπόν ήταν η εξής «Παιδιά μην ασχολείστε με αυτό. Ασχοληθείτε με αυτά που είναι πραγματικά πολύ σοβαρά».

Ο λόγος που ο Γιώργος Τσαλίκη ακολούθησε την ίδια τακτική με την Πάολα

Ένα ακόμη κέντρο που έμεινε ανοιχτό, είναι αυτό στο οποίο εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιώργος Γιαννιάς. Πριν ξεκινήσουν να τραγουδούν οι δύο καλλιτέχνες βγήκαν στη σκηνή και ο πρώτος προχώρησε σε μία προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, εξηγώντας γιατί επέλεξαν να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους μέσα σε όλη αυτή την οδύνη.

«Για να περάσουμε καλά μέχρι το πρωί θέλω να σας πω δύο πολύ σύντομα και αληθινά λόγια, χωρίς να πέσουμε, εκ μέρους και του Γιώργου γιατί το συζητήσαμε. Όλοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Όταν ήμουν στο Ρομέο έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω.

Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι' αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε θα θεραπευτούμε μέσα από την μουσική. Καλή διασκέδαση», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.