Με σκυφτό κεφάλι, άβαφη και ντυμένη στα μαύρα - Μόνη της στα μαγαζιά της Αθήνας η Σίσσυ Χρηστίδου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για την Σίσσυ Χρηστίδου, όπως ανέφερε και η ίδια μέσα από την εκπομπή της, Χαμογέλα και Πάλι, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη στην οποία παραλίγο να βρίσκεται και ο αδερφός της (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η επιρροή, λοιπόν, των γεγονότων αυτών στην ψυχολογία της, φαίνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις της, ιδιαίτερα εάν λάβει κανείς υπόψιν την τελευταία, κατά την οποία την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, την ώρα που ψώνιζε μόνη της. Περπατούσε με σκυμμένο το κεφάλι, ήταν εντελώς άβαφη και είχε τα μαλλιά της λυτά, ενώ ήταν ντυμένη στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω.

Η μοναχική έξοδος της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου έξοδος

Θρηνεί για την μητέρα της

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τετάρτη 8/3 για όλες τις γυναίκες, μιας και παγκόσμια η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί για να γιορτάζεται το φύλο αυτό με τα social media να γεμίζουν από ευχές και ξεχωριστές αναρτήσεις.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Σίσσυ Χρηστίδου μεταξύ πολλών Ελληνίδων του χώρου έσπευσε να κάνει την ανάρτηση της, την οποία και συνόδευε ένα πολύ πρωτότυπο και συγκινητικό μήνυμα.

Αφού λοιπόν, η παρουσιάστρια ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες μέσα από μια παιδική φωτογραφία της ίδιας στη συνέχεια, αποκάλυψε πως σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλια η μητέρα της, η οποία έχει φύγει πρόσφατα από τη ζωή (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου 9 μήνες από τι θάνατο της μαμάς της).

«Τα μικρά κορίτσια μας, φωλιάζουν στην καρδιά μας όταν γινόμαστε γυναικες… Ριζώνουν μέσα μας και μας ακολουθούν.. Σε αυτές γυρνάμε πάντα και οι δικές τους φωνές μας οδηγούν.. Για αυτές γίνονται όλα και αυτές κάνουμε περήφανες..

Τα μικρά κορίτσια μας, είναι οδηγοί και έχουν πάντα τη σωστή απάντηση.. μας θυμίζουν τη διαδρομή.. αρκεί να τις θυμόμαστε.. να τις ακούμε.. Κράτα την φωνή της δυνατή μέσα σου γυναίκα. Γιατί μόνο τότε θα χαθείς.. μόνο αν χαθεί αυτή..
Χρόνια πολλά κορίτσια μου.. 8.3.23. Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου.. Εκεί πάνω που σαι για πάντα κορίτσι.. Μου λείπεις..», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου