«Η ανακοίνωση είναι άκυρη, θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ» - Η αιχμηρή απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην ΕΣΗΕΑ

«Θα θέλαμε να είμαστε στην πορεία, αλλά είχαμε εκπομπή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η ανακοίνωση είναι άκυρη, θα έπρεπε να λένε ευχαριστώ» - Η αιχμηρή απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην ΕΣΗΕΑ

Με πλάνα από τις πορείες διαμαρτυρίας για τα Τέμπη ξεκίνησε σήμερα 9/3 το μεσημέρι η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Μάλιστα, ο παρουσιαστής τόνισε ότι θα ήθελε να έχει δώσει κι εκείνος το «παρών» στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, ωστόσο είχε εκπομπή και δεν μπορούσε.

«Δεν έχω καμία ιστορική γνώση γύρω από τις πορείες, οπότε μπορεί να πω καμιά μπαρούφα. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ήταν πάρα πολύς κόσμος και ήταν πάρα πολλές οι πορείες αυτές τις ημέρες. Πιστεύω και θέλω ότι κάπως θα μετακινηθεί ο εγκέφαλος στους ανθρώπους που είναι αυτή τη στιγμή την εξουσία κι έχουν κάποια δύναμη, τη δύναμη που εμείς τους δώσαμε γιατί εκεί είναι η ατομική ευθύνη.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους πήγαν και μπορείτε να πάτε. Θα θέλαμε πολύ κι εμείς να πάμε στη συγκεκριμένη τουλάχιστον, αλλά είχαμε κάποια εκπομπή. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, σας ευχαριστούμε πραγματικά γιατί αυτό έχει να κάνει με ένα συνολικό αποτέλεσμα που περιμένουμε όλοι. Γίνανε πάλι επεισόδια όμως; Πάντα… Πάντα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Αμέσως μετά, ο παρουσιαστής έδωσε τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η ΕΣΗΕΑ, η οποία χωρίς να αναφέρει ονόματα αλλά φωτογραφίζοντας την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και του Νίκου Μουτσινά, έκανε λόγο για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή», λόγω του τρόπου που τοποθετήθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη -δείτε την εδώ.

«Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά στάδια. Χιουμορίστας είμαι, τηλεπερσόνα και… στα μούτρα σου. Είμαι πολύ χιουμορίστας που δεν έχω σπάσει αυτή τη στιγμή όλο το πλατό. Με όλα αυτά που γίνονται και παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε, τι να κάνουμε, είναι εργασία, αλλά θέλω να πω…

Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη. Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό… Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές και άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει.

Ευχαριστώ έπρεπε να πουν από την ΕΣΗΕΑ που υπάρχουν εκπομπές που δεν έχουν δικαιοδοσία για όλα αυτά οπότε λένε κάποια πράγματα που δε μπορούν να πουν κάποιες άλλες εκπομπές. Ας μείνουμε σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά λίγο μετά ο Νίκος Μουτσινάς.