Δόμνα Μιχαηλίδου για Τέμπη: «Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε! Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη»

«Τι παρηγοριά να δώσεις σε αυτούς τους γονείς;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δόμνα Μιχαηλίδου για Τέμπη: «Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε! Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9/3 η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία φυσικά μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη -δείτε εδώ ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο.

Οι δηλώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου για τα Τέμπη

«Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν νιώθει χάλια αυτές τις μέρες, που να μην νιώθει αυτή την τρομερή, εκκωφαντική βουβαμάρα. Και δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη. Πώς να παρηγορήσει κανείς αυτούς τους γονείς; Το σκεφτόμουν. Τα βράδια όλων μας είναι πολύ δύσκολα. Ήταν ένα τρένο γεμάτο παιδιά.

Εδώ είμαι απαρηγόρητη εγώ που έχασα τον πατέρα μου πριν από έξι μήνες, πώς να είναι αυτοί οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Αυτό που υπάρχει από την μεριά μας είναι μία μεγάλη συγγνώμη για το τι δούλεψε ή τι όχι. Το συγγνώμη σημαίνει το τι κάνουμε τώρα και πώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και κυρίως των παιδιών και των νέων, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.

Οι συνεργάτες μου ανεβαίνουν μία φορά την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει αυτή γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη που κλονίστηκε να κάνουμε κάτι και θα το κάνουμε. Πεισμώνουμε από τα προβλήματα και τις τραγωδίες. Αλλά μέχρι να το κάνουμε, μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις στους γονείς αυτούς;» είπε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε τρία ακόμη άτομα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της σύγκρουσης των Τεμπών! Την Πέμπτη 9/3 ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε τρία ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στους υπεύθυνους φαίνεται πως συγκαταλέγονται ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που ήταν υπεύθυνος για τις βάρδιες των σταθμαρχών, αλλά και οι δύο σταθμάρχες, που είχαν απογευματινή βάρδια εκείνη την ημέρα, πριν τον 60χρονο, οι οποίοι έπρεπε να είναι στο πόστο τους έως τις 11 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, που συνέβη και το μοιραίο δυστύχημα.