«Απαπα καλέ, δεν υπάρχει πιο ύπουλος άνθρωπος...» - Το άγνωστο περιστατικό του Φλωρινιώτη με τον Πανταζή

Τι του είχε κάνει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Ανδρέα Θεοδώρου με τον τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις τόσο για τη ζωή του και την καριέρα του, όσο και για γνωστά πρόσωπα του χώρου, με τα οποία έχει συνεργαστεί.

Ένα εξ αυτών είναι και ο Λευτέρης Πανταζής με τον συνάδελφό του να μιλάει για τη σχέση τους, εξηγώντας μάλιστα και αν είχαν ποτέ κόντρα μεταξύ τους μια και είχε ακουστεί κάτι σχετικό για τους δύο καλλιτέχνες (δείτε εδώ τη στιγμή έβγαλαν περίστροφό στο Φλωρινιώτη).

Η αποκάλυψη του Γιάννη Φλωρινιώτη για τον Λευτέρη Πανταζή

Τελικά η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή λύθηκε;

Καλέ το παιδί είναι χαζό! Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ό,τι λέω εγώ, βγαίνει και λέει τα ίδια. Σαν παπαγάλος. Η Καίτη Γαρμπή είπε επιτέλους ότι ξεκίνησε μαζί μου.

Έχει απωθημένο μαζί σας;

Ναι. Ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κακώς μιμείται ακόμη τον Βοσκόπουλο. Δεν έχει κάνει κάτι δικό του. Πρώτα από όλα λέει πολλά ψέματα. Επειδή δεν έχει κάνει καμία πρωτοτυπία λυσσάει. Του αναγνωρίζω μόνο ότι έχει μια γλυκιά φωνή.

Έχετε βρεθεί από κοντά για να λύσετε τις διαφορές σας;

Τον συγχώρησα δυο φορές. Αλλά μια φορά πήγαμε να δούμε Ρέμο-Μαρινέλλα στη Θεσσαλονίκη και μας έβαλαν δίπλα δίπλα. Μόλις με είδε γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Στεναχωρήθηκα, τον αγκάλιασα και του είπα δεν θέλω να είμαστε εχθροί. Πηγαίνω αργότερα στη Ρόδο διακοπές και ήταν εκεί.

Μου είπε να πάρω την παρέα μου και το βράδυ να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσε. Πήγαμε πράγματι και όταν με σήκωσε στην πίστα είπε ότι «ο Φλωρινιώτης έβαλε ένα λιθαράκι και αυτός στα σόου». Άκου πως με παρουσίασε. Έπειτα κάποιοι από τα πίσω τραπέζια άρχισαν να με γιουχάρουν. Τους είχε βάλει εκείνος.

Λένε ότι τα μεγάλα μίση κρύβουν μεγάλους έρωτες….

Απαπαπα καλέ. Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος. Είναι τόσο ψεύτης.

Φλωριώτης