Τέμπη: «Είδε μια στήλη φωτός...» - Το προφητικό όνειρο του παππού του 23χρονου Κυπριανού πριν το συμβάν

Ήταν ιερέας όπως ο πατέρας του θύματος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Είδε μια στήλη φωτός...» - Το προφητικό όνειρο του παππού του 23χρονου Κυπριανού πριν το συμβάν

Σπαρακτικές είναι οι εικόνες, που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μια εβδομάδα από την Τραγωδία, που έλαβε χώρα στα Τέμπη με τους νεκρούς να ξεπερνάνε τους 50 και τους τραυματίες να παλεύουν να βγουν αλλόβητοι από την υπόθεση.

Ένα από τα άτυχα παιδιά, του οποίου η κηδεία ολοκληρώθηκε είναι 23χρονος Κυπριανός, με τον πατέρα του να είναι ιερέας και να χειρίζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο - σε σύγκριση με τους άλλους γονείς - το χαμό του παιδιού του.

Την Πέμπτη 9/3 μέσα από το Τ-Live έγιναν γνωστές νέες λεπτομέρειες για τον φοιτητή νομικής με τον πατέρα του να μιλάει στην εκπομπή, εξομολογούμενος το προφητικό όνειρο, που είχε δει ο πατέρας του (δείτε εδώ το τρισάγιο που έγινε σήμερα 9/3 στο τραγικό σημείο).

Όσα είδε ο παππούς του άτυχου Κυπριανού λίγο πριν χάσει τη ζωή του στην Τραγωδία στα Τέμπη

«Ο παππούς είναι 87 χρονών αυτή τη στιγμή. Είναι ιερέας ο πατέρας μου. Κι έκανε προσευχή και τον φώναξε μια μέρα και του λέει «θα σου πω κάτι παιδί μου. Είδα τους γάμους σας με τη Χριστίνα. Και είδα τον παπά που στεφάνωνε τη Χριστίνα αλλά όταν γύρισε να στεφανώσει εσένα είδε να στεφανώνεται μια στήλη φωτός. Όχι εσύ» του λέει και «δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το πράγμα». Και φαίνεται ο παππούς – πέρσι το είδε αυτό το πράγμα – ήταν ανήσυχος ο Κυπριανός και μου το είπε.

Και του λέω «κοίταξε δεν μπορούσε εμείς να ξέρουμε». Ο παππούς βέβαια, εγώ ξέρω τον πατέρα μου ότι δεν μιλάει τυχαία. Είδε αυτό το πράγμα και είχε και μια έγνοια και με ρωτούσε «θα γίνουν μπαμπά οι γάμοι; τι λέει ο παππούς;» Και του λέω «κοίταξε παιδί μου. Ό,τι είναι από τον Θεό θα γίνει». Και δεν παντρεύτηκε στην γη. Όμως, μπήκε μέσα στο φως», είπε ο πατέρας του άτυχου Κυπριανού.

Ο ίδιος ο πατέρας του νεκρού Κυπριανού Παπαϊωάννου έπλυνε το σώμα του

«Ένα μαρτυρικό σώμα, όπως μαρτυρικά μπήκε στον χώρο του φωτός του Θεού. Γιε μου, σπαράζουμε κι εγώ και η μητέρα σου», είπε ο Πάτερ Χριστόδουλος.