«Με έκανε unfollow ο σύζυγός μου;» - ''Σάστισε'' η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ με το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με έκανε unfollow ο σύζυγός μου;» - ''Σάστισε'' η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ με το σχόλιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τα πάνω κάτω βλέπουμε να έχουν συμβεί με τα πρόσωπα, που πέρασαν από το GNTM καθώς σήμερα οι περισσότεροι κριτές δεν μιλάνε μεταξύ τους, με τη Βίκυ Καγιά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να μην ακολουθιούνται πλέον στο instagram.

Πολύ ενδιαφέρον ήταν λοιπόν το σχόλιο, που έκανε η art director την Πέμπτη 9/3 στο Πρωινό μας με την ίδια να δίνει τέλος σε όσα λέγονται για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, τονίζοντας μάλιστα, πως το μόνο unfollow, που θα την πείραζε θα ήταν αυτό του συζύγου της (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο της Καγιά για την Ζενεβιέβ ως παρουσιάστρια).

Η νέα ατάκα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τα unfollow που δέχεται στο instagram

«Μου αρέσει πολύ σαν project, βλέπω και το αγγλικό και το ισπανικό First Dates. Εμπιστεύομαι πολύ το κανάλι, για αυτό είπα το «ναι». Θα είναι βραδινό αλλά δεν ξέρω ακόμη. Είμαστε ακόμη στο στήσιμο. Δουλεύω ακόμη στον χώρο της μόδας, απλώς είμαι διπλοθεσίτισσα. Η μόδα δεν σταματάει ποτέ.

Το unfollow της Βίκυς Καγιά το έμαθα από τους δημοσιογράφους. Τα social media είναι ελεύθεροι χώροι, όπως και η ζωή μας. Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να ακολουθήσεις κάποιον. Ο μόνος άνθρωπος που δεν είναι ελεύθερος να με ακολουθεί ή να μην με ακολουθεί είναι ο άντρας μου. Αν μάθατε ότι με έκανε unfollow ο Καρύδης να μου το πείτε, όλοι οι άλλοι δεν με νοιάζουν. Ο σύζυγός μου είναι ο βράχος μου, όταν ήμουν και άνεργη, με παιδιά, υποχρεώσεις. Ευτυχώς είχαμε τους γονείς του», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η αντίδραση της Καγιά για το unfollow της Ζενεβιέβ

Το πρωί της Παρασκευής (17/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο, που πρόσφατα υπήρξαν εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες) μίλησε στην κάμερα του MEGA για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στα unfollow που έχει κάνει στον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα αρνητικά σχόλια που γράφονται κατα καιρούς για αυτήν, αλλά και για το συμβόλαιο της που λήγει σε μερικούς μήνες.

«Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Δε ξέρω γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα, Προς το Πάσχα συζητάμε πάντα με το κανάλι για το GNTM. Με το Project, η διάθεσή μου παραμένει η ίδια αλλά υπάρχει και μια παραπάνω διάθεση να πάω διακοπές. Το trailer κάθε χρόνο ξεκινάει και σταματάει να προβάλλεται μέχρι να γίνουν οι συζητήσεις.

Ωραία. Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους γιατί από μένα δε θα συζητηθεί. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη από τα follow. Για όνομα του Θεού. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου, μπορείς να μην τους έχεις. Δε θα πω τίποτα γι’ αυτό το πράγμα γιατί το instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό», είπε η Καγιά για τα unfollow που έκανε πρόσφατα στον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.