Τέμπη: «Εσείς που βγαίνετε μπροστά έχετε ευθύνη! Δεν επιτρέπεται να...» - Η αιχμηρή απάντηση του Τσαλίκη στον Λιάγκα

Με αφορμή τα ξεσπάσματά του παρουσιαστή για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν παρά το εθνικό πένθος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: «Εσείς που βγαίνετε μπροστά έχετε ευθύνη! Δεν επιτρέπεται να...» - Η αιχμηρή απάντηση του Τσαλίκη στον Λιάγκα

Χαμό έχει προκαλέσει αυτή τη βδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα ξεσπάσματά του σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε πριν 10 μέρες στα Τέμπη, με τον παρουσιαστή να μην διστάζει καθημερινά να εκφράζει ανοιχτά και ωμά την άποψή του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων αυτές τις μέρες: «Βλέπω ότι εδώ και μερικές ημέρες η μπάλα έχει πάει άλλο γήπεδο… Καλά κάνουν όλοι κι έχουν γνώμη. Βλέπω ότι το παιχνίδι πάει αλλού κι αυτό με θλίβει και με αδειάζει. Καλό είναι να κάνουμε κριτική αλλά τώρα που αρχίζουμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας και να βγάζουμε παλαιότερα απωθημένα δεν προσφέρουμε τίποτα».

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη στα ξεσπάσματα του Γιώργου Λιάγκα για τα Τέμπη

Σε αυτές τις δηλώσεις θέλησε να απαντήσει χθες 9/3 ο Γιώργος Τσαλίκης, μέσα από μερικά stories που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Είμαστε όλοι μπερδεμένοι αγαπημένε μου Γιώργο με αυτό το έγκλημα, την μπάλα κι εσύ την πήγες αλλού. Εσείς που βγαίνετε μπροστά έχετε ευθύνη. Όσοι έχετε ευθύνη στο πού θα πάει η μπάλα. Κι εσύ είσαι μεγάλος μπαλαδόρος, δεν επιτρέπεται να παρασύρεσαι τόσο. Με αγάπη Γιώργος», έγραψε στο πρώτο του story ενώ την ίδια στιγμή σχολίασε και τη στάση όσων κατέκριναν τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν παρά το εθνικό πένθος, ανάμεσά τους κι ο ίδιος (δείτε εδώ βίντεο).

Η απάντηση Γιώργου Τσαλίκη στα ξεσπάσματα του Λιάγκα για τα Τέμπη 

Η απάντηση του Τσαλίκη στα ξεσπάσματα του Λιάγκα για τα Τέμπη 

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη στα ξεσπάσματα του Γιώργου Λιάγκα για τα Τέμπη 

Ο τσακωμός του τραγουδιστή για τον ίδιο λόγο στον αέρα της Super Κατερίνα πριν μερικές μέρες

Το θέμα των Τεμπών και το γεγονός πως το Σαββατοκύριακο τραγούδησαν κανονικά πολλοί καλλιτέχνες σχολίασε σήμερα 7/3 το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της στον αέρα του Super Κατερίνα.

Όλοι υποστήριξαν πως διαφωνούν με αυτήν την απόφαση κι μάλιστα ανάμεσα σε εκείνους που εμφανίστηκαν στα νυχτερινά κέντρα που εργάζονται ήταν κι ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, μιας και το όνομά του ακούστηκε εκτενώς και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

«Αρχικά, θα ήθελα να συλλυπηθώ δημόσια, διότι είναι μία ανείπωτη τραγωδία. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να δουλεύουμε και να βγαίνουμε στη σκηνή. Εγώ έχασα τον αδελφό της Δώρας, στις 17:00 έγινε η κηδεία και στις 23:30 ήμουν στο Ρομέο. Δυστυχώς, είμαστε ταγμένοι στην προσφορά απέναντι στον κόσμο. Θα διαφωνήσω με τον Γρηγόρη (Γκουντάρα) που είπε ότι όσοι κατέκλυσαν τα θέατρα και τα νυχτερινά κέντρα το Σάββατο ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Για ακόμη μια φορά παρανόησες αυτά που είπα και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία», του απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Μην ποινικοποιούμε τους ανθρώπους που θέλουν να ξεσκάσουν. Μιλάμε για τη δημόσια εικόνα μας και μόνο; Το προνόμιο της ευαισθησίας δεν το έχει μόνο αυτός που παρουσιάζει μία εκπομπή. Το προνόμιο της ευαισθησίας το έχω ως άνθρωπος που έχω κάνει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και μπερδεμένοι», δήλωσε κλείνοντας ο Γιώργος Τσαλίκης.