Μαίρη Συνατσάκη: Σε γήινους τόνους με κρεβάτι σπιτάκι - Φωτογραφία από το δωμάτιο της νεογέννητης κόρης της

Πολύ γλυκό και εντυπωσιακό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Σε γήινους τόνους με κρεβάτι σπιτάκι - Φωτογραφία από το δωμάτιο της νεογέννητης κόρης της

Η Μαίρη Συνατσάκη όπως φαίνεται, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή. Πριν μερικούς μήνες μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή.

Από την στιγμή εκείνη θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της και να μην την αφήνει λεπτό. Η μικρή όπως βλέπουμε και στις αναρτήσεις που κάνει στο προφίλ της η Μαίρη είναι μια σκέτη γλύκα - δείτε φωτογραφίες.

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

Στο προφίλ της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της. Σε μια από αυτές τις στιγμές λοιπόν, μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του σπιτιού της.

Όπως είδαμε, το έχει διακοσμήσει με χρώματα γήινων τόνων με ροζ πινελιές. Μάλιστα, έχει ήδη αγοράσει το κρεβατάκι της μπέμπας, όπου θα κοιμάται όταν θα μεγαλώσει.

Μαίρη Συνατσάκη παιδικό δωμάτιο κόρης
Instagram/Mairiboo

Η εξομολόγηση της για τον Ίαν και την γέννα

«Ο Ίαν με ηρεμεί, κατευνάζει το δικό μου άγχος. Ο Ίαν ήταν δίπλα μου και σε όλη αυτή τη διαδικασία… Ήξερα ότι θα πάω για καισαρική γιατί 2-3 μέρες πριν, είχαμε δει τη θέση του παιδιού που δε πήγαινε για κανονικό τοκετό. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι θα πάμε για καισαρική, του λέω “άρα πάμε για χειρουργιάκι”. Δυο εβδομάδες αφότου γέννησα, του λέω, “είχα αγχωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την καισαρική”».

«Αυτό που έχω καταλάβει με την εγκυμοσύνη είναι ότι καλό είναι να λες αυτό που αισθάνεσαι. Να μην κρίνεις τον εαυτό σου. Και όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο στο σπίτι και έπαθα τα baby blues, το είπα κατευθείαν σε όλους τους δικούς μου. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι δε πρέπει να το παίξω ηρωίδα και να ζητήσω βοήθεια… Δε θέλω να περάσω στο μωρό τις φοβίες μου, εκεί είναι που έρχεται ο Ίαν... Σκέφτομαι από τώρα ότι τη στιγμή που θα κάνει κάτι επικίνδυνο πρέπει να αντέχω να κάνει επικίνδυνα πράγματα προσεκτικά», είχε πει καλεσμένη πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.