«Έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή μετά τον ερχομό της κόρης του

«Μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά που βγαίνω με τον Ίαν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή μετά τον ερχομό της κόρης του

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Πέμπτης 9/3 άφησε για λίγο την κορούλα της, με την οποία είναι κυριολεκτικά αχώριστες (δείτε εδώ ποιες είναι οι 2 νονές της μικρής) και έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Στα 4» η οποία θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1+.

Η όμορφη μανούλα και επιχειρηματίας μίλησε με χαρά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ για τη νέα καθημερινότητά της, για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού αλλά και για τον θηλασμό.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για την νέα της καθημερινότητα ως μανούλα

«Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το οτιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί.

Νομίζω σίγουρα αλλάζουν οι ισορροπίες. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Ο Ίαν με ηρεμεί, κατευνάζει το δικό μου άγχος. Ο Ίαν ήταν δίπλα μου και σε όλη αυτή τη διαδικασία… Ήξερα ότι θα πάω για καισαρική γιατί 2-3 μέρες πριν, είχαμε δει τη θέση του παιδιού που δε πήγαινε για κανονικό τοκετό. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι θα πάμε για καισαρική, του λέω “άρα πάμε για χειρουργιάκι”. Δυο εβδομάδες αφότου γέννησα, του λέω, “είχα αγχωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την καισαρική”», είχε επίσης εξομολογηθεί πρόσφατα για τον αγαπημένο της.