«Όταν αποφασίζεις να πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι...» - Ο Τζέιμς Καφετζής "αδειάζει" δημόσια τον Στάθη Σχίζα

«Ξέρει τι γυναίκα έχει δίπλα του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν αποφασίζεις να πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι...» - Ο Τζέιμς Καφετζής

Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησαν δηλώσεις ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς Καφετζής, σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής πήρε θέση για τα όσα άκουσαν οι καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν το Σάββατο, μετά το τριήμερο πένθος λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να σχολιάσει και όλα αυτά που ακούγονται για τον Στάθη Σχίζα και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Υπενθυμίζουμε πως ο περσινός νικητής του Survivor πριν από λίγες ημέρες που επέστρεψε Ελλάδα, επισκέφθηκε τα δικαστήρια και ξεκίνησε μηνύσεις (δείτε εδώ γιατί), οπότε όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους δυο, επίσης, πρώην παίκτες του ριάλιτι.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς και του Τριαντάφυλλου

«Είμαι κάθετος, δεν θα τραγούδα. Για μια μέρα δεν χάλασε ο κόσμος. Ούτε θα γινόμασταν περισσότερο πλούσιοι, ούτε φτωχοί. Δώσε την άλλη εβδομάδα που θα τραγουδήσεις στον σερβιτόρο που παίρνει 50 ευρώ, 100 και θα είσαι ο αρχηγός των αρχηγών!», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος για τους τραγουδιστές ενώ στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Τζέιμς σχολιάζοντας για την κίνηση του Στάθη:

«Όταν αποφασίζεις να πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι που ξέρεις ότι θα εκτεθείς είναι αναμενόμενο. Εγώ δεν θα το έκανα για παράδειγμα».

Ενώ ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας:

«Με τα παιδιά έχουμε ζήσει, έχουμε φάει μαζί, ξέρω ότι αγαπιούνται οπότε ο Στάθης ξέρει ποια γυναίκα έχει δίπλα του!»