Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Η ανακοίνωση του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Πότε γυρνάει στο Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Η ανακοίνωση του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Μια σκληρή μάχη με την υγεία του έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ύστερα από δύσπνοια που αισθάνθηκε, η οποία εν τέλει οφειλόταν στο γεγονός πως κάποιο μικρόβιο είχε επηρεάσει τον οργανισμό του και συγκεκριμένα τους πνεύμονές του (δείτε εδώ αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει).

Η θέση του λοιπόν στην Super Κατερίνα καλύπτεται από τους συνεργάτες του οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψει στην εκπομπή και να σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα γεγονότα.

Οι νέες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, συνάντησε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στις πρόβες για το J2US και η δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε θα επιστρέψει ο Ανδρέας στο πλατό.

«Από ώρα σε ώρα θα βγει από το νοσοκομείο. Τελείωνε σου έχω πει, γύρνα πίσω. Η θέση του τον περιμένει, ο κόσμος τον περιμένει. Οι απόψεις του είναι πολύ σημαντικές για την εκπομπή», ανακοίνωσε.

Στήριγμα του Μικρούτσικου στο νοσοκομείο η σύντροφος του

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σε σχέση με την Έλενα Μαστραγγέλη και αρκετές φορές βλέπουμε δημοσιεύει φωτογραφίες από τις στιγμές τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερώνοντας σε όλους πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της.

Την Πέμπτη 8/12, μάλιστα, ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στους Παξούς, με τους δυο τους να βρίσκονται αγκαλιά και να χαμογελούν στην κάμερα. Φυσικά, τα σχόλια "πήραν φωτιά" και ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασαν είναι και ο συνεργάτης του στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος τους χαρακτήρισε "μοντέλα".

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος