Γεννητούρια στην showbiz - Έγινε πατέρας για 6η φορά!

Στα 82 του χρόνια από την 44 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Μπαμπάς για έκτη φορά έγινε σε ηλικία 82 ετών ένας πολύ γνωστός Ιταλός σχεδιαστής καθώς η κατά 44 χρόνια μικρότερη σύντροφός του έφερε στον κόσμο τον γιο τους (δείτε εδώ μια νέα εγκυμοσύνη "βόμβα" που έσκασε στη showbiz).

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στο ιταλικό περιοδικό Novella 2000 για 38χρονη σύντροφό του, την πρώην Playmate από τη Σουηδία, Σάντρα Νίλσον και αναφέρθηκε φυσικά στην γέννηση του παιδιού της.

Έγινε πατέρας για 6η φορά στα 82 του χρόνια

«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν το είδα μετά τη γέννησή του. Το όνομα του θα είναι Τζιόρτζιο, όπως του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί σκότωσαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός σχεδιαστής που έχει άλλα πέντε παιδιά από δυο διαφορετικές γυναίκες.

Ο λόγος λοιπόν για τον Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος βρίσκεται από το 2014 σε σχέση με τη νυν σύντροφό του και μητέρα του έκτου του παιδιού!

Λίγα λόγια για την ζωή του

Είναι γνωστός για τα εξωτικά prints και για τη δημιουργία της αμμοβολής εμφάνισης για τα τζιν. Ο κορυφαίος ιταλικός οίκος μόδας Roberto Cavalli πουλά πολυτελή ρούχα, αρώματα και δερμάτινα αξεσουάρ. Ο πρώην δημιουργικός σύμβουλος της Acne Studios, Paul Surridge, διαδέχθηκε τον Peter Dundas στη θέση του δημιουργικού διευθυντή της μάρκας τον Μάιο του 2017.

Ο Cavalli επικρίθηκε δριμύτατα το 2004 από την ινδουιστική κοινότητα για την εμπορία μιας σειράς γυναικείων εσωρούχων (σχεδιασμένα για τα Harrods) που περιείχαν εικόνες Ινδουιστών θεών. Η γραμμή τελικά αποσύρθηκε και ζητήθηκαν επίσημα συγγνώμη.

Η σχολή του Ισλαμικού Σουφισμού Maktab Tarighat Oveyssi Shahmaghsoudi κατηγόρησε τον Cavalli ότι αντέγραψε το «ιερό έμβλημά» τους για την επωνυμία της γραμμής Just Cavalli. Η σχολή των Σούφι άνοιξε μια διαδικασία στην Ευρώπη στο Γραφείο Εναρμόνισης στην Εσωτερική Αγορά (ΓΕΕΑ). "Στις 16 Μαΐου 2014, το ΓΕΕΑ απέρριψε σε πρώτο βαθμό το αίτημα της Σχολής να ακυρώσει το λογότυπο Just Cavalli. Το Δικαστήριο δηλώνει ότι τα δύο λογότυπα δεν είναι εσφαλμένα και δεν παρουσιάζουν ομοιότητες." Ωστόσο, οι μαθητές της σχολής των Σούφι συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους