Παντρεύονται Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς! Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Χαρές λίγο πριν την γέννα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά, οι οποίοι περιμένουν σε λίγους μήνες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους. Όπως σαν "βόμβα" έσκασε η εγκυμοσύνη (δείτε το φύλο του μωρού), έτσι ακριβώς έσκασε και ο γάμος.

Την είδηση αρχικά έκανε γνωστή η Soul Glamorous μέσα από το Instagram χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα, παρά μόνο ειδικότητες και πως είναι έγκυος. Λίγες ώρες αργότερα, έβγαλε στην φόρα και την αναγγελία του γάμου της!

Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου Μαλέσκου - Δανιά

Ο λόγος λοιπόν για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά! Άλλωστε όταν η παρουσιάστρια είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους αν θα παντρευτούν, είχε αναφέρει πως δεν είναι στο δικό της χέρια αλλά στο χέρι του συντρόφου της - δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς γάμος

Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Μέσα από περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις, που κάνει αλλά και από τις αναρτήσεις της στα social media βλέπουμε την κοιλίτσα της Ιωάννας να μεγαλώνει με την ίδια να φροντίζει το σώμα της μέσα από ειδική γυμναστική, που ακολουθεί.

Την Τετάρτη 8/3 λοιπόν, η Μαλέσκου έκανε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram μέσα από την οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κόκκινο φόρεμα, ενώ παράλληλα ευχήθηκε για τη γιορτή της γυναίκας.

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου ! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου και ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή. Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.