Survivor all star: «Οff camera έχω δει με τα μάτια μου...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Κεφαλά για το ειδύλλιο Πρίαμου & Ελευθερίου

''Σούσουρο''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Οff camera έχω δει με τα μάτια μου...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Κεφαλά για το ειδύλλιο Πρίαμου & Ελευθερίου

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν μία από τις τελευταίες προσθήκες στο Survivor all star με το ριάλιτι για την πρώην παίκτρια να μην έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια λήγοντας στις 3 εβδομάδες (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι).

Μετά την αποχώρησή της λοιπόν, η Κεφαλά κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και μάλιστα την Παρασκευή 10/3 την είδαμε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινό μας, με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις και για το ζεύγος Ελευθερίου και Πρίαμος.

Τόσο λοιπόν οι ίδιοι, όσο και τα πηγαδάκια λένε πολλά για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ωστόσο η Χριστίνα αποκάλυψε ανοιχτά, όσα είδε με τα μάτια της, την ώρα που οι κάμερες ήταν κλειστές.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά για τη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Μάριο Πρίαμο

«Αρχικά δεν ξέρω αν τα έχουν βρει τα παιδιά, μπορεί να έχουν πει να το δουν μετά το παιχνίδι. Μετά τα παιδιά μιλούσαν, είχαν κρατήσει καλές επαφές, και On και Οff camera. Off camera αυτό, που έχω δει με τα μάτια μου είναι ότι καθόντουσαν κοντά και μιλάγανε», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Όσα αποκάλυψε η Ελευθερίου για το βρώμικο σχέδιο του Πρίαμου

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό.

Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά.

Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, “καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα” μου είπε.

Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω», είπε η Ελευθερίου.