Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά

Για δύο εβδομάδες, δεν τα λες και λίγα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά

Στις νέες αφίξεις του Survivor All Star ήταν και η Χριστίνα Κεφαλά, ωστόσο την 2η εβδομάδα ψηφίστηκε και βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και την 1η είχε ασυλία. Οι αγωνιστικές της επιδόσεις δεν ήταν καλές κι αυτό στάθηκε αφορμή να βγει με το καλημέρα στον τάκο, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει και καμία ομάδα δεν μπορεί να ρισκάρει τις νίκες της.

Η Χριστίνα, βέβαια, δεν φαίνεται να το πήρε κατάκαρδα, μιας και τις 2 εβδομάδες που βρισκόταν στο νησί, δημιουργήθηκαν αρκετές εντάσεις και οι καυγάδες μεταξύ των Διασήμων δεν είχαν πραγματικά τελειωμό.

Τα χρήματα που μπήκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της Χριστίνας Κεφαλά

Μπορεί λοιπόν να έμεινε νηστική και άπλυτη μόλις 2 εβδομάδες, ωστόσο θα επιστρέψει στην Ελλάδα με αρκετά λεφτά, μιας και θα προσθεθούν στον τραπεζικό της λογαριασμό 10.000 ευρώ, καθώς ο κάθε παίκτης ανά βδομάδα αποκτά 5.000.

Οι πρώτες της δηλώσεις

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τρίτη 7/3 με την ίδια να σχολιάζει όσα έβλεπε να γίνονται στους μαχητές, αλλά και για το πως νιώθει με την αποχώρησή της.

Η ίδια λοιπόν τόνισε, πως προτιμάει, που το ταξίδι της κράτησε μόνο 2 εβδομάδες, μιας και όσα έβλεπε να συμβαίνουν δεν ταίριαζαν με όσα είχε στο μυαλό της, πριν φτάσει εκεί.

Η πιο σημαντική της αποκάλυψη όμως είχε να κάνει με το κομμάτι της Μαριαλένας και του Σάκη, καθώς όλοι θυμόμαστε, πως Χριστίνα ήταν η πρώην του Κατσούλη, με τη Ρουμελιώτη να την κοιτάει ακόμα και μετά από 2 χρόνια - που έχει λήξει η σχέση τους- περίεργα (δείτε εδώ το κράξιμο της Κεφαλά στο Σάκη).

«Γενικά ήταν η πρώτη μου σκέψη όταν βγήκα υποψήφια, πως όλα όσα είχαν γίνει με εμένα και το Σάκη ήταν πριν από δύο χρόνια.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μη γκρινιάζει η Μαριαλένα. Εγώ είχα κακή ενέργεια από εκείνη, με κοίταζε παράξενα η Μαριαλένα... ήταν όμως όλα πριν από δύο χρόνια, ήταν άδικο.

Δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα, κυρία ήμουν, κυρία είμαι. Εγώ άλλωστε το είχα τελειώσει αυτό, που είχα με το Σάκη, ήταν κοντά μου όμως, μου έδινε να φάω, με βοηθούσε στους στόχους», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Η Ελευθερία είχε πει στο Στάθη, ότι ήταν όλα καλά με την Αλεξάνδρα, όταν όμως αποκαλύφθηκε ότι του είπε ψέματα, ο Στάθης είχε πέσει πολύ, δεν ήθελε να παίζει σε αγώνα», αποκάλυψε η Κεφαλά σχετικά με όσα έγιναν μεταξύ Στάθη Σχίζα και Ελευθερίας Ελευθερίου.