Η πρώτη κοινή και δημόσια εμφάνιση Συνατσάκη & Στρατή - Εντελώς αλλαγμένοι μετά τη γέννηση της κόρης τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

To βράδυ της Πέμπτης 9/3 η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να αφήσει για λίγο το παιδάκι της και να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον Ίαν Στρατή δίνοντας το παρόν στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Στα 4» η οποία θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1+.

Πιο αναλυτικά, η προβολή έγινε στο The mall athens με το ζευγάρι να φωτογραφίζεται μεταξύ άλλων λαμπερών προσώπων στον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr, που ήταν στο σημείο και φυσικά απαθανάτισε τη Μαίρη και τον Ίαν (δείτε εδώ την πρώτη φορά που ο Ίαν έμεινε μόνος του με το μωρό).

Οι δύο τους λοιπόν ήταν λαμπεροί και χαμογελαστοί με την διάθεση τους να είναι εμφανώς αλλαγμένη από την ημέρα, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς, κρατώντας στα χέρια τους την πρώτη τους κόρη.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Μαίρης Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης τους

Συνατσάκη - Iαν

Oι δηλώσεις της Συνατσάκη στις κάμερες

«Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το οτιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί.

Νομίζω σίγουρα αλλάζουν οι ισορροπίες. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα.

Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.