Baby boom! Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

«Καλώς ήλθες στην ζωή μας μικρή μου πριγκίπισσα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Baby boom! Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε αγαπημένος τραγουδιστής και θέλησε να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός που βιώνει ο ίδιος και η οικογένεια του με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, κρατώντας στο γλυκά στην αγκαλιά του.

Την είδηση πως θα γίνει μπαμπάς την είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες όταν στα γενέθλια του δέχτηκε μια τούρτα με ένα μωράκι στην κορυφή - δείτε την φωτογραφία.

Αυτός ο τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνος Δρούλια, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βιώνει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της προσωπικής του ζωή, αφού αγκάλιασε την κόρη του.

«Καλώς ήλθες στην ζωή μας μικρή μου πριγκίπισσα, να είσαι γεμάτη τύχη και υγεία
Μια νέα ζωή μια νέα αρχή ο κόσμος ξανά αρχίζει!
@kalmantes Ευχαριστούμε για ολα
Στα μάτια κάθε νεογέννητου βλέπεις Ελπίδα, Ζωή Α… και το πιο σημαντικό βλέπεις και κάτι που μας έμεινε από τον παράδεισο, τα Μάτια του …», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

Οι δηλώσεις του για το μωρό

«Πήραμε την απόφαση να μην ανακοινωθεί αμέσως αλλά πλέον είναι έτοιμο οπότε περιμένουμε το νέο μέλος από μέρα σε μέρα. Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα, γίνομαι για πρώτη φορά μπαμπάς. Νιώθω πολύ περίεργα, ποικίλα τα συναισθήματα. Νομίζω ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στις απαιτήσεις του πατέρα» είχε αναφέρει αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για το θαύμα που ζει.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό μου, για να πάρει το παιδί το όνομα. Όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι μας θα κάνουμε γαμο-βάφτιση. Θα κάνω κόρη, το μωρό είναι κοριτσάκι. Ήθελα πολύ να γίνω μπαμπάς» είχε πει ο τραγουδιστής.