«Ότι κι αν γίνει, κάτι θα μας ενώνει μία ζωή! Έστω... » - Το σχόλιο όλο νόημα της Χριστοπούλου για Μελέτη

Πω… Πω… Τι έπαθα!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ότι κι αν γίνει, κάτι θα μας ενώνει μία ζωή! Έστω... » - Το σχόλιο όλο νόημα της Χριστοπούλου για Μελέτη

Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και το θέμα φαίνεται πως ήρθε ξανά στην επιφάνεια με αφορμή την αποχώρηση του αρχισυντάκτη της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, τον οποίο φήμες ήθελαν να μετακινείται στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Το εν λόγω θέμα έπαιξε και συζητήθηκε σήμερα 10/3 το πρωί και στην εκπομπή Πρωινό Μας, με την Φαίη Σκορδά να ρωτά την Έλενα Χριστοπούλου την ώρα που έπαιζαν σχετικά πλάνα «γιατί τώρα παθαίνεις κάτι;».

Τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία τόνισε πως σε όσα πλάνα έπαιξαν, η Ελεονώρα Μελέτη φορούσε παρόμοια ρούχα με την Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για την Ελεονώρα Μελέτη

«Χθες το φόρεσε η Μελέτη; Πω… Πω… Τι έπαθα! Είδες τελικά… Ό,τι κι αν γίνει, κάτι θα μας ενώνει με τη Μελέτη μία ζωή. Έστω ένα φόρεμα. Ωραία της πάει όμως και της Μελέτη. Μπράβο Ελεονώρα. Γυναικάρα είναι… Εντάξει» απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Για να την ιστορία, να υπενθυμίσουμε πως Ελεονώρα Μελέτη και Έλενα Χριστοπούλου υπήρξαν κουμπάρες στο παρελθόν, ωστόσο οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια έχουν «παγώσει».

Τι είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

Ο Πάνος Καλλίτσης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου.

Τα όσα είπε όμως προκάλεσαν την αντίδραση της booker μοντέλων, η οποία απέστειλε εξώδικο στον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του πρώην συζύγου της για εκείνη σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη πήρε για πρώτη φορά θέση σε σχέση με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου, μιλώντας στο περιοδικό Gala.

«Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος.

Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό».