«Στην επιθανάτια εμπειρία που έζησα ένιωσα μια γαλήνη! Πέρασε η...» - Η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα

«Μετά δεν υπάρχει φόβος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στην επιθανάτια εμπειρία που έζησα ένιωσα μια γαλήνη! Πέρασε η...» - Η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/3 η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα συμπεράσματα που έχει βγάλει μέσα από την σωματική ψυχοθεραπεία, για την κίνηση που έκανε για έναν έρωτα αλλά και για την επιθανάτια εμπειρία που έζησε.

Για το τελευταίο θέμα είχε μιλήσει ξανά πριν μερικές μέρες, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Για να υπάρχει το μεταφυσικό, προϋποθέτει να υπάρχει και το φυσικό. Κάνεις μια ευχή και μετά από λίγο, γίνεται. Μήπως αυτό είναι το φυσικό ως προς το αόρατο κομμάτι μας που δεν βλέπουμε. Έχουμε αιθερικό σώμα, που λόγω της ύλης του, τα μάτια μας δεν το βλέπουν. Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και τα περισσότερα όνειρά μου, έχουν γίνει πραγματικότητα. Συνεχίζω και κάνω όνειρα γιατί ξέρω πώς λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός. Ζούμε σε ένα Matrix που είναι μια εικονική πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητά μας είναι άλλη. Ελπίζω πολύ σύντομα να το αντιληφθούμε όλοι» -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα με ολόκληρη την συνέντευξή της.

Οι δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα

«Η εσωτερική μου διεργασία έγινε από την σωματική ψυχοθεραπεία. Κατάλαβα ποια είμαι. Πριν από αυτό μπορεί να πλακωνόμουν, τώρα δεν πρόκειται. Μου έχουν σούρει διάφορα. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Αυτή η φράση αν την αποκωδικοποιήσουμε, μας λέει ακριβώς αυτό. Όταν αυτός με κρίνει ότι είμαι…, το πλέον σίγουρο είναι να είναι αυτός… Στην σκηνή από μικρό παιδάκι γινόταν κάτι μαγικό. Ήμουν και μέσα σε αυτό που έπαιζα κι έξω.

Αυτό μου έδινε έναν έλεγχο στην κατάσταση. Στην ζωή μου όμως δεν μπορούσα να το κάνω. Με την σωματική ψυχοθεραπεία βρήκα το κουμπί του κι είναι στην ζωή μου και στην καθημερινότητά μου»

Έχω κάνει διάφορα για έρωτες. Τι ταξίδια, τι έχω βγει σε φωταγωγό και περπάτησα πάνω στο λούκι για να μπω σε ένα σπίτι. Άπραγη έφυγα. Δεν έβλεπα. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν το άτομο γιατί πίστευα ότι θα με περιμένει κι αφού κοιμόταν, δεν ήξερα ποιος είναι. Κινδύνεψα. Μπορούσα να πέσω κάτω.

Στην επιθανάτια εμπειρία που έζησα και πέρασε η ζωή μου flashback, ένιωσα μία γαλήνη! Μετά δεν υπάρχει φόβος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.