The Voice: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Φαίη Σκορδά - Έγινε γνωστό λίγο πριν το μεγάλο ημιτελικό

Στενεύουν τα περιθώρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Voice: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Φαίη Σκορδά -  Έγινε γνωστό λίγο πριν το μεγάλο ημιτελικό

Το βράδυ της Παρασκευής (10/3) αναμένεται να παρακολουθήσουμε το μεγάλο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στο The Voice με το τηλεοπτικό κοινό να παίρνει μέσω της ψηφοφορίας την κατάσταση στα χέρια του, βγάζοντας κάποιους διαγωνιζόμενους εκτός τελικού.

Τόσο οι κριτές, όσο και η Φαίη Σκορδά όπως τόνισε μέσα από το Πρωινό μας έχουν όλοι μεγάλη αγωνία για τα παιδιά μιας και το σημερινό, αλλά και το αυριανό (11/3) επεισόδιο θα είναι καθαριστικά για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Αργυρού για τον ημιτελικό και τον τελικό).

Το trailer για το σημερινό (10/3) ημιτελικό του The Voice

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως το trailer, που κυκλοφόρησε έχει πλάνα από το προηγούμενο live μιας και η βραδιά του ημιτελικού, όσο και του τελικού θα μεταδοθούν live.

Άγριο κράξιμο στο Twitter για την εμφάνιση της Σκορδά στο The voice

Το Twitter, όμως, που παρακολουθούσε όλες τις λεπτομέρειες, φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένο από την εμφάνισή της Σκορδά, ούτε δηλαδή με το φόρεμα και το μακιγιάζ της, αλλά ούτε και με τον τρόπο που μιλούσε και παρουσίαζε τα ζευγάρια και τους κριτές κάθε φορά.

Υπήρξαν και κάποιοι υποστηρικτές της, οι οποίοι θεώρησαν πως από το να βλέπουν τον Κοκλώνη, αξίζει χίλιες φορές η Φαίη Σκορδά, αλλά κατά κύριο λόγο τα σχόλια ήταν αρνητικά.