«Θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου» - Τα συγκινητικά λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη για την τραγωδία στα Τέμπη

Το σχόλιο για τα μαγαζιά που άνοιξαν εν μέσω πένθους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου» - Τα συγκινητικά λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για την τραγωδία στα Τέμπη, όσο και για τους συναδέλφους τους που αποφάσισαν το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τo δυστύχημα να τραγουδήσουν κανονικά στα μπουζούκια.

Αρχικά ωστόσο, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που μπορεί να έχει δεχθεί.

«Αν αποφάσιζα να με δείτε τηλεοπτικά, σίγουρα θα με βλέπατε. Επειδή είμαι άνθρωπος της ομάδας, θεωρώ ότι έχει να κάνει πάρα πολύ με την ομάδα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σε σκέψεις. Νομίζω ότι θα μπορούσατε να με δείτε και σε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω πρωινό, γιατί νομίζω ότι θέλει μία άλλη αντιμετώπιση στα πράγματα που εγώ νιώθω ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω», ανέφερε.

Οι δηλώσεις του Μαραντίνη για την τραγωδία στα Τέμπη

«Αυτό που έγινε στα Τέμπη ήταν στενάχωρο και σοκαριστικό. Δεν τίθεται θέμα. Ως πατέρας, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου. Θα ήθελα ως πολίτης αυτής της χώρας να προλαμβάνουμε και όχι μετά από ένα βαρύ φόρο αίματος να πρέπει να διορθώνουμε τα πράγματα», δήλωσε για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος την Ελλάδα και έκανε τον κόσμο να διαδηλώνει στους δρόμους.

Όσον αφορά τώρα τους συναδέλφους του που διασκέδασαν τον κόσμο στα μπουζούκια: «Το πώς διαχειρίζεται καθένας το πένθος είναι υποκειμενικό. Ο καθένας πενθεί με τον τρόπο του, για αυτό υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα».

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν κανονικά στην πίστα ήταν η Πάολα, η οποία ωστόσο ανακοίνωσε πως τα έσοδα θα δοθούν στις οικογένειες των τραυματιών. Βέβαια, ακόμη το νοσοκομείο της Λάρισας δεν έχει κάποια ενημέρωση σχετικά, βέβαια, πληροφορίες την θέλουν να έχει επικοινωνήσει με δικηγόρος ενός τραυματία.