«Τι με κοιτάς; Δεν είμαι 60!» - Το έντονο σχόλιο της Μενεγάκη για την ηλικία συνεργάτη της

Άβολο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι με κοιτάς; Δεν είμαι 60!» - Το έντονο σχόλιο της Μενεγάκη για την ηλικία συνεργάτη της

Ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 10/3 στην εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη με το θέμα να είναι εστιασμένο στο Πανεπιστήμιο τρίτης ηλικίας, το οποίο αφορά στα άτομα, που έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 65 ετών.

Με αφορμή λοιπόν τις πληροφορίες αυτές είδαμε τη Μενεγάκη να παίρνει το λόγο να κάνει σχόλια για το δίπλωμα οδήγησής, καθώς και αυτό έχει ένα όριο ηλικίας, αφού όπως όλοι έτσι και η ίδια θα πρέπει κάποτε να ανανεώσει.

Τη στιγμή λοιπόν, που σχολιάστηκε το κομμάτι της ηλικίας είδαμε την παρουσιάστρια να ανταλλάσσει επικά σχόλια με το συνάδελφό της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, με τον οποίο είναι γνωστό πως έχει άψογες σχέσεις.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την ηλικία της

«Μη με κοιτάς πάλι; Εξήντα δεν είμαι! Κοντά είμαι, αλλά δεν είμαι ακόμα… Μεγάλος είμαι…», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στη Μενεγάκη με την ίδια να του απαντάει: «Είπα μωρέ εγώ ότι είσαι εξήντα; Δεν μπορώ να σε κοιτάξω;».

Το σχόλιο της Μενεγάκη που έφερε σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες της

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στο The 2night show με την ίδια να παραχωρεί μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη, κάνοντας γνωστά κομμάτια του εαυτού της, που πάντα ενδιέφεραν το κοινό, αλλά δεν τα άφηνε να φανούν.

Ένα από αυτά έχει να κάνει και με τα όσα είπε για την προσωπική της ζωή, καθώς μετά από το χωρισμό της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη απομονώθηκε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα», εξήγησε η Ζέτα Μακρυπούλια -δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνισή της.

Με αφορμή λοιπόν, τη συνέντευξη της Μακρυπούλια πήρε θέση την Τετάρτη 22/2 η Ελένη Μενεγάκη με την ίδια να στηρίζει την παρουσιάστρια - ηθοποιό για τη δυσκολία της με τις συνεντεύξεις και το δημόσιο λόγο.