Ξεκίνησαν οι πρώτες ετοιμασίες - Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την ανακοίνωση του γάμου της

Ράβεται νυφούλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 10/3 σχετικά με την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, για το πρόσωπό της οποίας μαθαίνουμε μόνο ωραία νέα τελευταία, καθώς μετά την εγκυμοσύνη της ανακοινώθηκε, πως παντρεύεται.

Η είδηση του γάμου δε μας ξάφνιασε καθόλου, καθώς ήταν επόμενο η εγκυμονούσα και ο Κωνσταντίνος Δανιάς, να ενωθούν και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να αναγνωριστεί και η κορούλα τους (δείτε εδώ την αναγγελία του γάμου τους).

Οι ετοιμασίες της Ιωάννας Μαλέσκου για τον πολιτικό της γάμο

Τις πρώτες αντιδράσεις της Μαλέσκου είδαμε λοιπόν μέσα από το instagram μετά τα ευχάριστα, καθώς από το μεσημέρι της Παρασκευής 10/3 έκανε γνωστό, πως ράβεται για μία από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες της ζωής της.

Με πολύ χιούμορ βλέπουμε να χειρίζεται την όλη υπόθεση, καθώς όπως είναι φυσικό το σώμα της έχει αλλάξει πολύ με τη κοιλίτσα της να μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να γράφει διαφορετικά το σώμα της στο φόρεμα, που θα επιλέξει να φορέσει.

Μαλέσκου

Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Μέσα από περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις, που κάνει αλλά και από τις αναρτήσεις της στα social media βλέπουμε την κοιλίτσα της Ιωάννας να μεγαλώνει με την ίδια να φροντίζει το σώμα της μέσα από ειδική γυμναστική, που ακολουθεί.

Την Τετάρτη 8/3 λοιπόν, η Μαλέσκου έκανε μια νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram μέσα από την οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κόκκινο φόρεμα, ενώ παράλληλα ευχήθηκε για τη γιορτή της γυναίκας.

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου ! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου και ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή. Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.