Σύλβια Δελικούρα - «Μου έγραφαν, δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί...»

Απίστευτη αποκάλυψη από την ηθοποιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σύλβια Δελικούρα - «Μου έγραφαν, δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί...»

Την Πέμπτη 9/3 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν ήταν καλεσμένη η Σύλβια Δελικούρα με την ηθοποιό να κάνει εξομολογήσεις για το επάγγελμα, τον άντρα της και την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει μαζί του.

Γενικότερα η ηθοποιός από τη στιγμή, που αποφάσισε να γίνει μητέρα έκανε ένα βήμα πίσω και άφησε για λίγο τα επαγγελματικά της, με την ίδια να μιλάει ανοιχτά τα ευχάριστα και λιγότερα ευχάριστα κομμάτια της μητρότητας.

Αυτό ωστόσο, που την έχει πειράξει και μοιράστηκε μέσα από τη συνέντευξή της αυτή έχει να κάνει με τα αρνητικά σχόλια, που δέχτηκε κάνοντας γνωστή την όλη εμπειρία της από την καισαρική, που έκανε για να φέρει το γιο της στον κόσμο (δείτε εδώ το κόλπο που έστησε για να καθυστερήσει τη γέννα της).

Το άσχημα σχόλια που δεχόταν η Σύλβια Δελικούρα όταν έγινε μητέρα

«Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση. Θα ήταν και τρελό αυτό.

Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Μου έγραφαν: δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος. Με ενόχλησε που έλεγαν για το παιδί. Πολύ κακία ρε παιδί μου», είπε η Σύλβια Δεληκούρα.

Η αφοπλιστική απάντηση της Δελικούρα για την απιστία

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) στην εκπομπή του Open, «ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Σύλβια Δεληκούρα. Ο Δημήτρης Μακαλιάς μάλιστα, την αιφνιδίασε πριν το φινάλε και τη ρώτησε, σχετικά με μια απιστία που είχε βιώσει στο παρελθόν.

Αν και η Σύλβια Δεληκούρα ήταν αρνητική στο να πει την ιστορία, τελικά την ανέφερε σαν… ταινία και μιλούσε στο τρίτο πρόσωπο.

Όπως καταλάβαμε, όταν η Σύλβια ήταν 21 ετών επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τον τότε σύντροφό της, τον οποίο έπιασε στα… πράσα. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, έξαλλη, πήρε τα ρούχα και των δύο και τα πέταξε από το μπαλκόνι.