Διέκοψε την περιοδεία του γιατί... - Η κατάσταση της υγείας του Justin Bieber

Η αγαπημένη του ανησυχεί πάρα πολύ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Διέκοψε την περιοδεία του γιατί... - Η κατάσταση της υγείας του Justin Bieber

Η είδηση της ακύρωσης των παραστάσεων της νέας περιοδίας του Justin Bieber έχει φτάσει σε όλα τα σημεία του κόσμου, με τους θαυμαστές να δυσανασχετούν με τα όσα έμαθαν για τον τραγουδιστή.

Ο ίδιος, που από το καλοκαίρι του προηγούμενου χρόνου, διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που σχετίζεται με το μάτι του, (δείτε εδώ τι) έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ζητώντας από τους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους του, να το τον συγχωρέσουν για άλλη μια φορά.

Η ανακοίνωση για την υγεία του Justin Bieber

Αυτές τις μέρες, τα νέα δεν είναι καλά, καθώς η κατάσταση της υγείας του δείχνει να έχει επιδεινωθεί και αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσε την περιοδεία του.

«Ο Τζάστιν είναι εύθραυστος και έχει εξαντληθεί τον τελευταίο καιρό. Του είπαν ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και δεν του έμεινε άλλη επιλογή», ανέφερε πολύ κοντινό του πρόσωπο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παγκόσμια περιοδεία του, περιελάμβανε 70 συναυλίες. Στις αρχές του 2022, ο Μπίμπερ αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να δώσει συναυλίες, επειδή πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ, που προκάλεσε παράλυση στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Σε ένα βίντεο στις 10 Ιουνίου, μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση και είπε στους θαυμαστές του ότι προκάλεσε παράλυση του προσώπου.

«Γεια σε όλους. Justin εδώ. Ήθελα να σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει. Προφανώς, όπως πιθανώς μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και προέρχεται από αυτόν τον ιό που προσβάλλει το νεύρο στο αυτί μου και τα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου», είπε στο κλιπ.

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει», συνέχισε πριν ανοιγοκλείσει το άλλο του μάτι. «Δεν μπορώ να χαμογελάσω με αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται, οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».