MEGA: «Εμείς θα προσπαθήσουμε...» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την τραγωδία στα Τέμπη

"Παγωμένη" στην έναρξη της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: «Εμείς θα προσπαθήσουμε...» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την τραγωδία στα Τέμπη

Για ακόμα ένα πρωί του Σαββάτου 11/3 η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της, Χαμογέλα και πάλι και φυσικά αναφέρθηκε κατευθείαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που άφησε πίσω του 57 θύματα (δείτε εδώ το μοναδικό άτομο που δεν έχει βρεθεί ακόμα ούτε τρίχα του).

Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της εκπομπής, δεν θα αφήσει τίποτα να μπει κάτω από το τραπέζι και πως θα προσπαθήσει να βγουν όλα στο φως για να αποδοθεί δικαιοσύνη τόσο στα θύματα όσο και στις οικογένειές τους.

Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην τραγωδία των Τεμπών

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Όσο καλό μπορεί να είναι, πάντα κάτω από το κλίμα, από την Εθνική θλίψη. Μας έχει επηρεάσει όλους, δεν υπάρχει σπίτι που να μην το συζητάει ακόμα. Σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με αυτό που βιώνουν οι 57 οικογένειες, που είναι το βαρύ, το ασήκωτο.

Οι κηδείες συνεχίζονται και γίνονται 10 -12 ημέρες μετά. Ανοίγει ακόμη περισσότερο όσον αφορά τις ευθύνες! Και εμείς θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτή αυτή την υπόθεση προκειμένου να μην μπει κάτω από το τραπέζι τίποτα και να βγουν στο φως. Δεν μπορώ να ανακαλέσω κάποια στιγμή που να έχει γίνει κάτι τέτοιο με διαφάνεια. Αλλά για να δούμε, αλλάζουν οι καιροί!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αποκάλυψη της για τον αδερφό της και τα Τέμπη που σοκάρει

Σε συζήτηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα Σίσσυ Χρηστίδου με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρο Τζαμπαζλή, αποκάλυψε το δικό της γολγοθά που βίωσε με το που ξύπνησε το πρωί της Τετάρτης 1/3.

Αποκάλυψε χαρακτηριστικά ότι ο αδερφός της θα έπαιρνε το εν λόγω τρένο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς φοβόταν τα αεροπλάνα. Για καλή του τύχη ωστόσο έχασε το δρομολόγιο!

«Και ο αδερφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο. Φοβάται τα αεροπλάνα και ανεβοκατεβαίνει με το τρένο συνεχώς. Θέλω να σας πω ότι είχα αυτές τις στιγμές της απόγνωσης, γιατί κοιμήθηκα με αυτήν την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν το πρόλαβε. Θέλω να σας πω ότι ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και γι αυτό έμπαινε στο τρένο. Αλλά ο αδερφός μου έχει άγνοια», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.