«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και...» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Ευδοκίας Τσαγκλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Με αφορμή την είσοδό της στο My Style Rocks

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και...» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Ευδοκίας Τσαγκλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Ανάμεσα στους επιβάτες του φονικού τρένου στα Τέμπη ήταν και η Ευδοκία Τσαγκλή, την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother ενώ αυτές τις μέρες την είδαμε και στο My Style Rocks.

Η ίδια κατάφερε να βγει ζωντανή, ωστόσο όπως περιέγραψε έδωσε σκληρή μάχη για να σωθεί, με αποτέλεσμα να έχει πολλά τραύματα (δείτε εδώ όλα όσα είπε για την εφιαλτική εκείνη νύχτα).

Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, η Ευδοκία προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που την στήριξε. Μάλιστα, διέγραψε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις της ενώ έβαλε ένα μαύρο φόντο ως φωτογραφία προφίλ.

Η ανάρτηση της Ευδοκίας Τσαγκλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Ένα ροζ πλάσμα ξεπροβάλει από το σκοτάδι! Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και έχοντας διαβάσει τόσα υπέροχα μηνύματα, η καρδιά μου γεμίζει με αγάπη. Μου διδάσκετε μια υπερδύναμη του ανθρώπου: να είναι εκεί για τον συνάνθρωπο. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Μπορεί να μην σας ξέρω από κοντά όλους, μα πιστεύω πως είμαστε όλοι οι άνθρωποι που έχουμε συναναστραφεί: είστε κομμάτι μου, και εγώ δικό σας. Ακόμα και ηλεκτρονικά, τα συναισθήματα σας με αγγίζουν.

Με βοηθούν τόσο όσα διαβάζω. Και με βοηθάει πολύ να γράφω.. έχει 10 μέρες που γράφω πολύ.. Αφού λοιπόν μοιραστήκατε μαζί μου τόσο βαθιά μηνύματα, θα σας πάω σήμερα μια βαθιά βόλτα στην ιστορία του χτεσινού outfit (βλ. τελευταίες φωτογραφίες του post). Μπορεί να κάνω ανάλυση μιας επιφανειακής εικόνας, μα στην ουσία αναλύω τον τρόπο που σκέφτομαι και πράττω. Άλλωστε όπως κάνουμε το οτιδήποτε, κάνουμε τα πάντα, και όπως κάνουμε τα πάντα, κάνουμε το οτιδήποτε.

Η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, ο καθένας βλέπει τον κόσμο διαφορετικά. Διάβασα όλα σας τα σχόλια στο Instagram και στο YouTube. Με παρομοιάσατε με Strawberry Cake , με Linda Perry , με την μικρή Λουλού , και η Σουλαρα με την χαρά της ζωής ????!

It takes one to know one! Και ας έβαλαν σχεδόν όλοι 1. Μπορεί να είμαι νούμερο, μα είμαι νούμερο 1! Δεν μπορούν να μας καταλάβουν όλοι και ούτε χρειάζεται..το θέμα είναι να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας! Εμείς που ξέρουμε πως όλα είναι 1!

Αφιερώνω το σημερινό concept σε όλα τα πλασματάκια που αγαπούν, σε όλα τα φεστιβαλικά παιδιά των πάρτυ και σε όσους τολμούν και επιμένουν, γιατί αλάνια μου, στο τέλος θα νικήσουμε. Η αγάπη πάντα νικά! Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και μαζί σας υπάρχω και εγώ.

Την φωτογράφηση έχει κάνει ένα απίστευτο, πανέξυπνο και αφοσιωμένο συμπαντικό αδερφάκι μου, που αγαπώ τόσο πολύ, και ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ φωτογράφος, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. @steveketner με έκανες να νιώθω σαν Porsch και ελπίζω να με συγχωρέσεις που σκοτείνιασα λίγο το έργο σου ????

Love,
E».