«Μου είπαν για ένα βίντεο στην Αράχωβα με έναν τύπο...» - Το αποκαλυπτικό σχόλιο του Αριστομένη για την Παναγιώταρου

«Εάν κάποιος μου έλεγε κάτι για σύντροφό μου θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου είπαν για ένα βίντεο στην Αράχωβα με έναν τύπο...» - Το αποκαλυπτικό σχόλιο του Αριστομένη για την Παναγιώταρου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 11/3 ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Ο γνωστός πλαστικός αναφέρθηκε φυσικά στην πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με την σχέση της πρώην του και του Στάθη, μετά τα όσα ειπώθηκαν δημόσια και το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media με την ξανθιά επιχειρηματία να διασκεδάζει με παρέα στα χιόνια.

Ωστόσο, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περίμενε τον Στάθη μακριά από τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για να μην την πάρουν χαμπάρι.

Τα σχόλια του Αριστομένη Γιαννόπουλου για την Παναγιώταρου και για τον χαμό Ελευθερίου - Σχίζα

«Την ξέρω την Ελευθερία., είναι φίλη μου κι ήξερα ότι ήταν γνωστές. Από εκεί και πέρα το πόσο φίλες και κολλητές είναι, δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω πολύ καιρό να μιλήσω με την Αλεξάνδρα. Γενικά είναι ένα πολύ ηθικό πλάσμα. Είναι και την σχέση που έχει ο καθένας. Προσαρμόζεται ανάλογα το πόση ανασφάλεια νιώθει ή δεν νιώθει. Για ένα βίντεο που μου είπαν επάνω στην Αράχωβα με έναν τύπο, εντάξει μπορεί να είναι φιλικό κι εγώ μπορεί να πιάσω μια φίλη αγκαλιά. Δεν σημαίνει κάτι αυτό.

Δεν ξέρω αν έχει μειώσει (σ.σ. τις εμφανίσεις της στα social media), εγώ ξέρω ότι τις έχει εξαφανίσει. Μπορεί να είναι μια απόφαση να διαχειριστούν σωστά αυτές τις καταστάσεις. Θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους. Εάν κάποιος μου έλεγε κάτι για σύντροφό μου θα το συζητούσα μαζί της και θα άκουγα τις εξηγήσεις και θα έκρινα ανάλογα» απάντησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.