«Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της! Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη» - Απασφάλισε η Βρισηίδα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Μετά τα όσα είπε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της! Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη» - Απασφάλισε η Βρισηίδα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου και φυσικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε κι στα όσα έχει κατηγορήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star.

Να σημειώσουμε πως ήταν κολλητές, ωστόσο φαίνεται πως η φιλία τους έφτασε στο τέλος της, λόγω της κόντρας της Ευρυδίκης με τον Σπύρο, με την ίδια να υποστηρίζει την Ελευθερία Ελευθερίου κι όχι τον αγαπημένο της φίλης της.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο. Μου είπε προσωπικά της Αφροδίτης που καίνε τρίτους ανθρώπους που έχουν μια θέση. Είναι πράγματα μηνύσιμα! Έμεινα έκπληκτη από αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ρόλος! Είναι αδίστακτος άνθρωπος που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα!», ήταν μάλιστα μερικά από τα λόγια της Ευρυδίκης στις πρώτες της δηλώσεις (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της).

Διαβάστε επίσης: Spoiler 12/3 - Οι πρώτες πληροφορίες για τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση και την ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Έξω φρενών η Βρισηίδα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δεν θα τοποθετηθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν είμαι από τις κοπέλες που θα ξεφτιλιστώ στην τηλεόραση με τη φίλη μου. Αυτά που λέει η Ευρυδίκη που και αλήθεια να έλεγε θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει ή να τα πει μπροστά του για να απαντήσει ο ίδιος ο Σπύρος. Η Χριστίνα μου μετέφερε πάρα πολλά από τον Σπύρο. Επηρεάστηκε η Ευρυδίκη από την Ελευθερία αλλά αυτό δεν τη δικαιολογεί.

Ευτυχώς ο κόσμος με έχει στηρίξει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Και να τα πιστεύει αυτά τα πράγματα για τον Σπύρο το να τα λες στην τηλεόραση δεν με σέβεσαι και υποτίθεται είμαι φίλη σου. Όταν χώρισε ήταν πολύ θετική για τη σχέση μου! Εγώ δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έχω στείλει και μήνυμα. Το καλύτερο για το όνομά της πρέπει να πει μια δημόσια “συγγνώμη” για αυτό που έκανε», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.